пʼятниця, 10 лютого 2012 11:43

Пол Маккартні останній з бітлів отримав зірку на Алеї слави
7

Фото: Фото: Reuters

Сер Пол Маккартні удостоєний іменної зірки на Алеї слави Голлівуду, повідомляє Reuters. Церемонія закладки зірки відбулася 9 лютого у Лос-Анджелесі біля офісу Capitol Records.

Маккартні став останнім з учасників The Beatles, удостоєним такої честі. На Алеї слави вже є іменні зірки Джона Леннона, Джорджа Харрісона і Рінго Старра. Крім того, ще в 1998 році на Алеї була закладена зірка The Beatles.

За словами сера Пола, який виступив на церемонії, він ніколи і подумати не міг, що подібне з ним станеться. Він також подякував інших трьох бітлів за те, що вони допомогли йому стати знаменитим.

У п'ятницю, 10 лютого, Маккартні також буде удостоєний премії MusiCares як філантроп року, а 12 лютого музикант виступить на 54-й церемонії вручення нагород Американської академії звукозапису "Греммі".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пол Маккартні одружився втретє в день народження Джона Леннона

У червні 2012 року Полу Маккартні виповниться 70 років. З цієї нагоди, повідомляє Billboard, буде випущений триб'ют-альбом, для якого пісні екс-бітла перезапишуть Біллі Джоел, Брайан Вілсон, Бі Бі Кінг, Віллі Нельсон, Стів Міллер, Джефф Лінн, Ванда Джексон, Еліс Купер, Ронні Спектор, Heart, Kiss, The Cure та інші музиканти. Точна дата виходу диску поки невідома.

Останній сольний альбом Маккартні "Kisses on the Bottom" вийшов 7 лютого на лейблі Hear Music/Concord.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні останній з бітлів отримав зірку на Алеї слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути