субота, 03 грудня 2011 12:45

Журналісти прослуховували телефон Маккартні і читали СМС - ЗМІ

Журналісти прослуховували телефон Маккартні і читали СМС - ЗМІ

Екс-учасник квартету "The Beatles" Пол Маккартні звинуватив журналістів декількох газет в тому, що вони прослуховували його мобільний телефон і читали його повідомлення, повідомляє в суботу сайт газети "Telegraph".

Джерело, близьке до зірки, повідомив журналістам, що Маккартні надав поліції докази того, що його телефон був зламаний, проте відмовився розвивати цю тему далі. Про те, до яких ЗМІ належать журналісти, які нібито прослуховували музиканта, також не повідомляється, передає "РИА Новости".

Маккартні заявив журналістам, що він був особливо стурбований цією проблемою під час розлучення, коли його особисте життя викликало величезний інтерес.

"Під час розлучення я зрозумів, що цілком можливо, що багато людей зламують мене з різних причин. Тому траплялося, що, говорячи по телефону, я говорив "Якщо ти записуєш це, почни вже жити своїм життям!". Шкода, що я не міг вільно говорити про свої особисті справи. Зараз я намагаюся не говорити по телефону багато. Ми адаптуємо себе під нові обставини нового світу. Я думаю, що було б непогано мати якісь закони на такий випадок", - розповів Маккартні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Стелла МакКартні одягла на Наталю Водянову прозору сукню

Також екс-бітл поскаржився, що вторгнення преси заважає йому насолоджуватися розкутим пляжним відпочинком, оскільки його переслідує страх бути знятим на камеру папараці.

"Я хотів би мати можливість поїхати у відпустку і не втягувати живіт протягом двох тижнів", - поділився з журналістами музикант.

Нагадаємо, 9 жовтня, втретє одружився британський музикант, учасник гурту "Біттлз" 68-річний Маккартні. Його дружиною стала Ненсі Шевелл, 51 рік. Пара зустрічалася чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти прослуховували телефон Маккартні і читали СМС - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути