Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2022 04:00

Поки не разом: Ектор Хіменес-Браво прокоментував молодий вік своєї коханої
5

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився подробицями свого особистого життя.

Зокрема, Ектор прокоментував вік обраниці. Оскільки фани критикували Ектора, що його кохана надто молода. Ведучий зізнався, що це не так. Їй далеко не 15 років, як багато хто подумав. Ектор вже давно зустрічається з дівчиною, утім, просто не афішував цього, передає "24 канал".

"Вона українка. Коли опублікував спільне фото, було багато коментарів, що їй 15 років. Звісно, що це не так. Ми разом вже дуже довго, я не хотів афішувати стосунки. Бо є багато людей, які не розуміють цього. Так, вона виглядає дуже молодою. Я вирішив обрати українку, бо українські дівчата завжди молоді", – розповів ведучий.

Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки
Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки
Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки
Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки

До речі, дівчина Ектора вже й встигла познайомитися з його рідними. Зокрема, перед початком повномасштабної війни вона була з Ектором у його рідній Колумбії. Там вони провели певний час. Та подорож, яка мала бути приємною, стала зовсім не такою. Вони постійно хвилювалися за матір дівчини, адже вона перебувала в Ірпені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ектор Хіменес-Браво розпочинав кар'єру з посудомийника

"Коли почалася війна, вона була разом зі мною в Колумбії. Ми дуже багато плакали. Це був жах. Наш будинок розташований в Ірпені. Мама моєї дівчини була там з нашими собаками. Вона їх евакуювала", – розповів знаменитість.

Нині ж кохана ведучого перебуває в Польщі разом з матір'ю, а Ектор – в Україні. Та час від часу кухар приїздить до своєї коханої.

Зірковий суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво довго приховував обличчя коханої від публіки. Раніше він лише "світив" обраницю в мережі.

Однак врешті вирішив поділитися спільним кадром. На фото зірковий кухар позує з дівчиною в домашніх халатах і грає з собакою.

Зараз ви читаєте новину «Поки не разом: Ектор Хіменес-Браво прокоментував молодий вік своєї коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути