Ексклюзиви
вівторок, 29 жовтня 2019 12:44

Покажуть серіал про українського Шерлока Холмса
4

Всього знімуть 8 серій. Фото: прес-служба ICTV
Актори Дмитро Рибалевський та Назар Задніпровський. Фото: прес-служба ICTV
Всього знімуть 8 серій. Фото: прес-служба ICTV
Всього знімуть 8 серій. Фото: прес-служба ICTV

Завершились зйомки пілотної серії детективу "Найкращий сищик", який покажуть на телеканалі ІСTV. Нова стрічка розповість про пригоди українського Шерлока Холмса – Івана Підіпригори. Зйомки пройшли за підтримки Українського культурного фонду.

Ретро-комедію називають однією з наймасштабніших костюмованих серіальних історій. Для першого знімального дня звели стадіон з трибунами початку ХХ століття, задіяли понад 100 акторів та запросили справжні футбольні команди.

В основу сценарію покладено однойменний роман українського письменника з Сумщини Владислава Івченка. Ця епопея була відзначена призом на літературному конкурсі "Коронація слова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зникли піратські фільми: що сталось

За сюжетом, Іван Карпович Підіпригора полишає службу у Київській охоронній службі і купує невеликий хутір Курбани на Полтавщині. Згодом спокійне життя провінційного землевласника йому набридає і він разом із партнером графом Маєвським береться за приватні розслідування.

  Актори Дмитро Рибалевський та Назар Задніпровський. Фото: прес-служба ICTV
Актори Дмитро Рибалевський та Назар Задніпровський. Фото: прес-служба ICTV

Тандем детективів на екрані втілять заслужені артисти України – Дмитро Рибалевський та Назар Задніпровський.

"Це не зовсім історичне кіно, бо ми чітко не дотримуємося реалій епохи. У серіалі будуть телефони, автомобілі, електроніка, покажемо нові фасони високої моди, механізацію на хуторі Івана і багато інших нововведень, які на той час вже з'явилися в світі. Ніхто не знає, чи було все це тоді в нас, оскільки про Україну ніхто не говорив як про прогресивне середовище. А ми хочемо показати Україну тих часів уже в контексті світового розвитку", - поділилася виконавчий продюсер ICTV Інеса Соболєва.

Всього заплановано відзняти 8 серій.

Американська стрімінгова платформа Netflix опублікувала трейлер серіалу "Диявол по сусідству" про американського громадянина родом з України.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть серіал про українського Шерлока Холмса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути