пʼятниця, 25 січня 2019 09:47

Показали відверті фото Тіни Кароль у 34-й день народження
24

Співачка Тіна Кароль святкує День народження
Фото: i.obozrevatel.com
Співачка Тіна Кароль святкує День народження
Співачка Тіна Кароль святкує День народження
Співачка Тіна Кароль святкує День народження
Співачка Тіна Кароль святкує День народження

Популярна українська співачка, продюсер, суддя проекту "Голос країни" Тіна Кароль в п'ятницю, 25 січня, відзначає день народження.

Артистці й одній із найкрасивіших жінок України виповнюється 34 роки, пише "Обозреватель".

Тетяна Ліберман (справжнє ім'я Тіни Кароль, – Gazeta.ua) зуміла підкорити українську і зарубіжну публіку не тільки унікальним голосом і чуттєвими піснями, а й витонченою красою та сексуальністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сила жінки в її слабкості" - Тіна Кароль приголомшила своїх фанів відвертим фото

Тіна Кароль народилася 25 січня 1985-го у Магаданській області,1992-го з батьками переїхала доІвано-Франківська.

Свою музичну кар'єру співачка почала ще з раннього віку, виступаючи на вокальних конкурсах у Франківську, а пізніше, коли Тіна поїхала вчитися до Києва, і в українській столиці. Перший серйозний співочий досвід Кароль придбала, коли працювала у складі ансамблю пісні та танцю Збройних сил України.

Але справжня музична слава прийшла до Тіни після перемоги на конкурсі "Нова хвиля-2015" в Юрмалі (Латвія), де тоді ще артистка-початківець не тільки зайняла почесне друге місце, але і була удостоєна головної премії престижного вокального змагання – Кароль отримала спеціальний приз від самої примадонни Алли Пугачової в розмірі $50 тис.
За рік після тріумфу на "Хвилі" Тіна виступила і на пісенному конкурсі "Євробачення-2006", де молода виконавиця посіла 7 місце. Відтоді кар'єра Кароль почала стрімко набирати обертів. Сьогодні ж вона заслужено вважається однією з найпопулярніших українських артисток.

Крім численних вокальних нагород, Тіна Кароль є неодноразовою володаркою звання "Найкрасивіша жінка України", за версією іменитих глянців, тренує співаків-початківців на вокальних проектах ("Голос країни", "Голос. Діти"), а також кілька разів поставала перед публікою в амплуа актриси і телеведучої.

Популярна українська співачка Тіна Кароль захопила шанувальників відвертим знімком. Артистка опублікувала в Instagram загадковий знімок, де вона демонструє глибоке декольте

Зараз ви читаєте новину «Показали відверті фото Тіни Кароль у 34-й день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути