Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2022 18:01

Показали перші фото з розкішного весілля Бекхема з донькою мільярдера
6

В американському Маямі старший син зіркового подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів Бруклін зіграв весілля з донькою американського мільярдера Нельсона Пельтца Ніколи. У мережі з'явилися перші фото з розкішного весілля майже за $4 млн. Однак юзери почали критикувати молодят та їхніх батьків за пишність свята.

9 квітня відбулася розкішна весільна церемонія. Наречена змінила три вбрання, а до вівтаря вийшла у сукні від Valentino. За попередньою інформацією, гостей просили не викладати фото в мережу, зазначає The Daily Mail.

Права на зйомку молодята продали виданню Vogue. Автором знімків є Герман Ларкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ступка і Логунова розлучаються після 6 років у шлюбі

Однак весілля Брукліна та Ніколи майже за $4 млн розкритикували чимало користувачів соцмереж. Вони заявили, що влаштовувати заходи з таким розмахом на тлі війни в Україні є принаймні недоречним. Мовляв, за ці гроші можна було врятувати чимало життів.

З'явилися перші фото з розкішного весілля Брукліна Бекхема та Ніколі Пельтц
Фото: Герман Ларкін для Vogue
З'явилися перші фото з розкішного весілля Брукліна Бекхема та Ніколі Пельтц
З'явилися перші фото з розкішного весілля Брукліна Бекхема та Ніколі Пельтц
З'явилися перші фото з розкішного весілля Брукліна Бекхема та Ніколі Пельтц
З'явилися перші фото з розкішного весілля Брукліна Бекхема та Ніколі Пельтц

"Уявіть, весілля за 3 мільйони, поки в Україні йде війна", – пише один з користувачів у Twitter.

"Весілля це чудово, але вартість Бруклінової гулянки у 3 мільйони доларів – це дурний тон, коли нелегко стільком людям. Можна було організувати скромнішу церемонію та попросити гостей відправити гроші на благодійність", – вважає ще одна користувачка.

Однак новоспечені молодята закликали гостей церемонії робити пожертви на підтримку Україні. Бруклін і Ніколь напередодні весілля співпрацювали з гуманітарною організацією Care, що займається наданням допомоги жінкам, сім'ям та літнім людям в Україні, як зазначає Vogue в ексклюзивному матеріалі.

Церемонія вінчання й розкішний бенкет провели у сімейному маєтку нареченої. Вартість особняка становить $103 млн у Палм-Біч, Флорида. Закохані обмінялися обітницями на єврейській церемонії.

Бруклін за давньою традицією розбив підбором склянку після того, як рабин повінчав його з Ніколою. Брати нареченого 19-річний Ромео та 16-річний Круз стали шаферами, а сестра 11-річна Гарпер - подружкою нареченої.

Бюджет свята - $4 млн. Ведучим церемонії став сам батько нареченого, діджеєм - Снуп Догг.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші фото з розкішного весілля Бекхема з донькою мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути