субота, 23 березня 2024 22:44

"Погіршує стан шкіри в 100 разів" - модель назвала шкідливі beauty-звички

"Погіршує стан шкіри в 100 разів" - модель назвала шкідливі beauty-звички
Мальвіна Чукля назвала шкідливі звички, від яких треба відмовитися до 35 років. Фото: instagram.com/malvina_chuklia

Українська модель Мальвіна Чукля розповіла, від яких звичок варто відмовитися.

Порадами вона поділилася в Instagram і зазначила, що від цих 6 шкідливих звичок треба позбутися до 35 років.

"Перша помилка - не змивати макіяж перед сном. Упевнена в тому, що кожна з вас хоча б раз у житті так робила. Я інколи можу таке допустити через втому або коли аж надто сильно подобається макіяж. Але якщо це поодинокі випадки, то ще не так страшно, як те, що це стає звичкою. Під час сну шкіра активно працює, пришвидшуються процеси детоксикації, омолодження та оновлення. Тому від правильного вечірнього догляду залежить стан шкіри вранці", - зауважила жінка.

Другою помилкою переможниця 3-го сезону шоу "Топмодель по-українськи" назвала нанесення продукту зі SPF, складом сонцезахисного крему, тільки влітку.

"Захисні фактори нам необхідні і взимку. Відсутність пекучого сонця не означає, що його немає зовсім, і нам не потрібен захист від впливу лагідних промінчиків. Тим паче є безліч засобів, які мають хороший відсоток SPF.

3-тя помилка - використовувати засоби для пілінгу нерегулярно. Але захоплюватись також не варто. Щоб зволожувальні засоби скоріше всмоктувались у шкіру та збагачували її потрібними амінокислотами, потрібно приблизно 1 раз на тиждень робити пілінг чи скрабуватися, щоб знімати лущення, мертві клітини. Головне підбирати правильний засіб під вашу шкіру, щоб не подразнювати", - зауважила Чукля.

Серед шкідливих звичок модель також назвала недостатній сон і значна кількість солодощів у раціоні.

"Протягом дня шкіра піддається тисячам несприятливих факторів, тому вкрай важливо дати їй можливість відновитися. Здоровий сон - це взагалі корисна штука. Але як відмовитися від шматочка торта на десерт? Хоча заради краси шкіри - це варто зробити. Численні дослідження доводять, що вживання продуктів з високим глікемічним індексом сприяє виникненню акне та погіршує стан шкіри в 100 разів", - зазначила жінка.

Не очищувати щіточки для макіяжу - теж є однією з помилок, про які писала модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставте банки і фотографуйте їжу: назвали 10 ефективних способів для схуднення

"Мити кісточки для макіяжу - справа нудна. Але не забувайте, що при дотику щіточки до обличчя на ній збираються бактерії та залишаються між ворсинками. При кожному наступному використанні - бактерії знов повертаються на ваше обличчя. Тому необхідно регулярно мити кісточки та обробляти їх спеціальним антибактеріальним спреєм", - додала вона.

Учасниця модельного реаліті Арина Любітєлєва розповіла, з ким із зірок вона познайомилася під час проживання в США. Модель мала стосунки з гітаристом Беном Маккі, який є учасником гурту Imagine Dragons. Також спілкується з музикантами Red Hot Chili Peppers та братом Белли і Джіджі Хадід - Анваром.

Зараз ви читаєте новину «"Погіршує стан шкіри в 100 разів" - модель назвала шкідливі beauty-звички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути