середа, 10 квітня 2024 16:58

Подкопаєва чесно сказала, чому її 18-річний син живе в США
3

Лілія Подкопаєва з сином
Фото: instagram.com/podkopayeva_official
Лілія Подкопаєва з сином
Лілія Подкопаєва з сином

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва розсекретила, чим займається її син - 18-річний Вадим.

В інтерв'ю Oboz.ua зірка сказала, що хлопець живе в США і готується вступати до університету.

"Я дуже пишаюся своїм сином! Цьогоріч Вадим вступав до університету, і треба було написати есе. Він написав про свій шлях, що був усиновлений, з якого він міста, країни і що хоче бути схожим на маму в тому сенсі, що якщо у людини є мрія, то треба її досягнути. Він мені казав, що не хотів використовувати мої заслуги, не хизувався, хто його мама. Це було так емоційно. Ми багато в чому прислухаємось до Вадима, він обізнаний у багатьох речах, багато читає", - зазначила Лілія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші не пахнуть: українці відреагували на розваги Потапа в Барселоні

Додала, що Вадим активно волонтерить і висвітлює, які злочини роблять російські окупанти на нашій землі. До акцій долучається і його сестра Кароліна.

"Вадим і Кароліна брали і беруть участь в акціях, пов'язаних з Україною. Вони в перших рядах. Коли по Покровську рік тому запустили ракети, було багато загиблих, у школі Вадима зробили акцію біля станції метро в Атланті. Вадим там виступав, розповідав історію дівчинки, яка вижила. Потім вони збирали гуманітарну допомогу", - поділилась Подкопаєва.

Донька телеведучої Ольги Фреймут - 18-річна Злата Мітчелл - показала, яке авто придбала в США. Блогерка опублікувала фото білого позашляховика. Судячи з емблеми дисків і керма, це автомобіль марки Mercedes-Benz.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва чесно сказала, чому її 18-річний син живе в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути