вівторок, 11 травня 2021 16:42

Подарували на день народження та знімався для Vogue: яких тварин тримають знаменитості
7

44-й президент США Барак Обама повідомив, що їхній собака Бо помер. Домашній улюбленець хворів на рак.

"Наша сім'я втратила справжнього друга й вірного супутника. Понад 10 років Бо тішив нас своєю постійною й тихою присутністю в наших життях - був щасливий бачити нас у хороші дні, погані й щодня. Він терпів метушню, пов'язану з перебуванням у Білому домі, голосно гавкав, але не кусався, полюбляв плюхатися в басейн улітку, був терплячим із дітьми, трусився за смаколиками з обіднього столу й мав чудову шубку", - написав Обама в Twitter.

Gazeta.ua вирішила поцікавитися, яких тварин тримають знаменитості.

В артистів Насті Каменських і Олексія Потапенка, більш відомого як Потап, є бішон фрізе Мімі. Співачка завела собаку ще 2016 року й зізнавалася, що нарешті її мрія здійснилася.

44-й президент США Барак Обама та його дружина Мішель завели собаку Бо після виборів у 2008 році
Фото: instagram.com/michelleobama
Співачка Настя Каменських здійснила мрію і завела домашню улюбленицю Мімі в 2016 році
У виконавиці Джамали є померанський шпіц Баду
Зірка "Месників" американський актор Кріс Еванс має собаку Доджера
У телеведучої Лесі Нікітюк - вест хайленд вайт тер'єр Рафаель

Зірка "Месників" американський актор Кріс Еванс має собаку Доджера. Чоловік часто показує світлини, на яких позує з домашнім улюбленцем. Актор зізнавався, що Доджер з'явився в його житті несподівано. Одну зі сцен фільму "Обдарована" знімали в притулку для тварин, де він і зустрів собаку.

У телеведучої Лесі Нікітюк - вест-хайленд-вайт-тер'єр Рафаель. Вона розповідала, що колишній подарував їй собаку на день народження.

Зіркове подружжя Ольга Сумська й Віталій Борисюк мають дві чихуахуа - Джессіку й Жасмін. Тепер акторка вмовляє чоловіка взяти третього собаку.

У виконавиці Джамали є померанський шпіц Баду. 2013 року вона загадала чотирилапого друга на Новий рік. Баду навіть знімався для української версії видання Vogue.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зник злий кіт": 10 кумедних оголошень про тварин, які розсмішать до сліз

Музикант Сергій Бабкін і його дружина Сніжана мають трьох сфінксів - Кокоса, Цею й Мільфея. Спочатку співак був противником домашніх тварин. Та якось його кохана запропонувала поїхати й лише подивитися на котів. Після цього вони повернулися додому з двома сфінксами. У липні 2020 року подружжя взяло ще одного сфінкса - Мільфея.

Домашні улюбленці новообраного президента США Джо Байдена переїхали разом з ним та першою леді у Білий дім. Там понад 100 років президенти жили зі своїми чотириногими друзями. Цю традицію обірвав Дональд Трамп. Своєю чергою Байден вирішив її повернути.

Зараз ви читаєте новину «Подарували на день народження та знімався для Vogue: яких тварин тримають знаменитості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути