неділя, 22 березня 2020 17:35

Починаєш цінувати прості речі: Лілія Ребрик розповіла, що робить її щасливою

Починаєш цінувати прості речі: Лілія Ребрик розповіла, що робить її щасливою
До родинної світлини, на якій вони сидять на дивані в затишному домашньому одягу і заливисто сміються, жінка додала розповідь. Лілія зізналася, що рідні - це головне джерело щастя Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Телеведуча і актриса Лілія Ребрик з чоловіком і двома дочками дотримується карантину на дачі. Лілія зі старшою донькою Діаною зробила і розфарбувала шпаківню, а з чоловіком-хореографом Андрієм Диким танцюють у дворі.

На сторінці в Instagram Ребрик поділилася з шанувальниками, що робить її щасливою.

До родинної світлини, на якій вони сидять на дивані в затишному домашньому одягу і заливисто сміються, жінка додала розповідь. Лілія зізналася, що рідні - це головне джерело щастя.

"Сьогодні, виявляється, всесвітній день щастя. Для мене, завжди щастя було - прокидатися зранку ,поспішати на улюблену роботу, а ввечері летіти додому і знати, що на тебе чекають рідні. І так було завжди, аж поки карантин не вніс свої правила. За таких умов ще більше починаєш цінувати прості та звичайні речі. Я знаю точно, #щастяє ... От навіть зараз, хочу написати щось, а діти: "Мамо, дай те..., Мамо, зроби це...., Мамо, а можна мені це?..." Ну хіба це не щастя?... А що вас робить по-справжньому щасливим?" - написала Ребрик.

Підписники залишили під фото багато відгуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик похвалилася "мімімішністю" доньки

"Згідна з вами на всі 100%. Бажаю вашій родині відчувати ще більше щастя шкірного дня", "Сім'я. З Днем Щастя", "Лілічка, ви як сонечко. Дякую вам за позитив та щастя! Обожнюю вашу батьківщину", "Згодна на всі сто відсотків. А яке щастя буде, коли ваші дівчатка стануть мамами, тоді щастя буде на двісті відсотків!", "Які ж ви класні", "Супер, бережіть себе і своіх рідних, і хай всі будуть щасливими. Ви чудова сім'я, на яку завжди приємно дивитись", "Це правда, Лілечко, здорові і щасливі діти та родина!", "Бачити вашу родину завжди улыбающими - це теж щастя!", "Чудова сім'я!", "Ви гарні,щасливі,щирі, молодці!", "У Вас чудова сім'я. Захоплююся Вами. Будьте щасливі".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сьогодні, виявляється, всесвітній день щастя. Для мене, завжди щастя було- прокидатися зранку ,поспішати на улюблену роботу, а ввечері летіти додому і знати, що на тебе чекають рідні. І так було завжди, аж поки карантин не вніс свої правила. За таких умов ще більше починаєш цінувати прості та звичайні речі. Я знаю точно, #щастяє ... От навіть зараз, хочу написати щось, а діти: "Мамо, дай те..., Мамо, зроби це...., Мамо, а можна мені це?..." Ну хіба це не щастя?... 😉❤️ А що вас робить по-справжньому щасливим? #українавдома #дикасімейка

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Актриса й телеведуча 38-річна Лілія Ребрик, її чоловік Андрій Дикий і дочка Діана здивували мережу синхронним музичним експромтом. Вони показали танцювальні па під запальні ритми на відео в Іnstagram. Тріо станцювало на вулиці. Лілія була одягнена в довгу рожеву екошубу, її дочка – рожеві куртку і шапку, а чоловік обрав зручний total black. Діана опинилася в центрі постановки, а її батьки вражали синхронними чіткими рухами на другому плані.

Зараз ви читаєте новину «Починаєш цінувати прості речі: Лілія Ребрик розповіла, що робить її щасливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути