неділя, 22 березня 2020 15:04

"Побила весь посуд у хаті": Руслана розповіла про шлюб

"Побила весь посуд у хаті": Руслана розповіла про шлюб
Співачка завжди хотіла багато виступати на сцені. А це не подобалося чоловіку Фото: facebook.com/ruslana.lyzhychko.5

Співачка 46-річна Руслана Лижичко перебуває у шлюбі з продюсером51-річним Олександром Ксенофонтовим майже 25 років. Вона приголомшила зізнанням про сварки з чоловіком.

Із чоловіком пережила кілька криз у стосунках, через які пара ледь не розпалася, пише ТСН.

"Найголовніший подарунок, який ми одне одному зробили, це те, що попри всі скандали залишилися разом. У нас було дуже багато різних складних моментів, ми розлучалися мільярд разів. Навіть був критичний момент два роки тому і настільки гострий, що ми думали, що дійсно розійдемося", - сказала Руслана.

Співачка завжди хотіла багато виступати на сцені. А це не подобалося чоловіку.

"Саша сказав, що мені вже навіть не треба "Євробачення-2017". Я сказала: "Ти що, я обов'язково маю там виступити". Йому не сподобалася моя така занадто відверта залежність. "Чого ти так хапаєшся за ті сцени? Чому ти будь-яким шляхом маєш вийти і виступити? Що це за постановка питання". А мене теліпало. Я кажу: "Ні, я хочу концертів, мільярд, по тисячі, по сто на день і так далі. Нас ледь не розлучила сцена, яка в принципі нас і об'єднувала увесь цей час", - розповіла зірка.

Сварки у пари надзвичайно емоційні та експресивні. Співачка може розбити посуд або вдарити чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання обличчя країни" - у Руслани істерика з приводу відмови України від Євробачення

"Я розбила увесь посуд у хаті. Ми коли сваримося, я можу і відлупити. Тож те, що ми залишилися разом - чудо. Ми навіть самі собі цього не можемо пояснити", – сказала Руслана.

Співачка 46-річна Руслана Лижичко представила кліп "Ми вітер/We are wind". Відео створене лише "чистій енергії". Зірка у відеороботі вразила чудовою фізичною формою. У бесіді для телеграм-каналу "Особливе" з Соломією Вітвіцькою жінка поділилася, де знаходить джерело невичерпної енергії.

Зараз ви читаєте новину «"Побила весь посуд у хаті": Руслана розповіла про шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути