вівторок, 03 березня 2020 15:49

Обливання, біг і танці: 46-річна Руслана Лижичко 4 години на день присвячує фізичній активності

Обливання, біг і танці: 46-річна Руслана Лижичко 4 години на день присвячує фізичній активності
Руслана із Сашком Ксенофонтовим уже 25 років у шлюбі Фото: LIGA.net

Співачка 46-річна Руслана Лижичко представила кліп "Ми вітер/We are wind". Відео створене лише "чистій енергії".

Зірка у відеороботі вразила чудовою фізичною формою. У бесіді для телеграм-каналу "Особливе" з Соломією Вітвіцькою жінка поділилася, де знаходить джерело невичерпної енергії.

А ще 4 години спорту на добу - без винятків. Це додає Руслані ще більше драйву і "чистої енергії". Обливання холодною водою, біг, а далі танці і повноцінний концерт у кімнаті з дзеркалами - і так щодня, не зважаючи на гастролі і тривалі перельоти. Організатори концертів просто включають цей час у графік Руслани.

"Таке враження, що Руслана сама як жива "електростанція" і сама у постійному русі, ще й інших підзаряджає", - пише Соломія

Руслана із Сашком Ксенофонтовим уже 25 років у шлюбі. На репліку, що вони виглядають ідеальною парою, жінка розповіла, що вони обидва лідери. Часто дуже вперто доводять свою точку зору. Місяцями можуть не розмовляти один з одним, доводячи таким чином свою правоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Брудні передвиборчі технології" - Руслана спростувала звинувачення у російськомовності

З'ясувалося, що усі пісні та творчі проекти - це і є результатом тривалих суперечок продюсера і співачки. У родинних конфліктах народжуються музичні шедеври.

Співачка Руслана Лижичко розповіла, що робити з українськими артистами, які гастролюють у Росії. Читач під час чату в "Главреді" спитав про те, як слід чинити щодо артистів, які дають концерти у Росії. Руслана відповіла, що це справа і артиста, і його аудиторії. "Це справа кожного артиста, де йому виступати. Справа будь-якої аудиторії - сприймати артиста чи ні. Я не вірю в те, що наші артисти їдуть в Росію на благодійні проекти. У більшості випадків - це питання заробляння грошей, великих грошей, які їм не приносить шоу-бізнес в Україні", - розповіла Руслана.

Зараз ви читаєте новину «Обливання, біг і танці: 46-річна Руслана Лижичко 4 години на день присвячує фізичній активності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути