Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2020 14:33

Плюс-сайз-модель на обкладинці глянцю оголила груди й живіт

Американська плюс-сайз-модель і активістка бодипозитиву 32-річна Ешлі Ґрем знялася у відвертій фотосесії для обкладинки глянцю Harper's Bazaar.

Знімком знаменитість похизувалася у своєму Instagram-акаунті.

На фото жінка позує в тісній трикотажній сукні молочного кольору з вирізами, які не закривають живота і грудей. Як прикраса на ній велике позолочене кольє.

Публікації прихильники поставили 636 тис. лайків. У червні Грем вже знімалася для британської версії модного видання Harper's Bazaar.

Автором дистанційної зйомки через платформу Zoom став відомий американський фотограф і режисер італійського походження Маріо Сорренті. Він співпрацював з виданнями Vogue, W Magazine, Harper's Bazaar. Працював із Жизель Бюндхен, Кейт Мосс і Наомі Кемпбелл. Стилізував фотосесію Джордж Кортіна.

Шанувальників вразило, який Грем має вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб

"Боже, це приголомшливо", "Ти неймовірно надихаєш! Дякую", "Сукня просто чудова, як і ти!", "Маєш неймовірний вигляд! Хотілося б мені бути такою ж упевненою в собі і своєму тілі", - коментували вони.

Автор: instagram.com/ashleygraham/
  Публікації прихильники поставили 636 тис. лайків
Публікації прихильники поставили 636 тис. лайків
Автор: instagram.com/ashleygraham/
  Публікації прихильники поставили 636 тис. лайків
Публікації прихильники поставили 636 тис. лайків

Плюс-сайз-модель Ешлі Ґрем прикрасила обкладинку липневого випуску британського журналу Harper's Bazaar. У Іnstagram знаменитість поділилася знімками, які зробили у процесі родинної фотосесії. "Цей досвід був для мене особливий. Багато значить - зніматися в Небрасці, де я виросла, з чоловіком за камерою та сином на руках. Неможливо це було зробити без нашого маленького, але могутнього "екіпажу" - Джастіна, моєї мами та її друга, який приносив багато різних капелюхів!" - написала Ешлі.

Зараз ви читаєте новину «Плюс-сайз-модель на обкладинці глянцю оголила груди й живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути