Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2016 15:25

Пластичні хірурги рятуватимуть життя у новому сезоні проекту "Поверніть мені красу"

Пластичні хірурги рятуватимуть життя у новому сезоні проекту "Поверніть мені красу"

Уже восени в ефірі каналу "1+1" відбудеться прем'єра другого сезону проекту "Поверніть мені красу", в якому жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя.

У цьому учасницям допоможе "команда порятунку" у складі кращих пластичних хірургів Європи Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолога Олени Любченко і дизайнера Андре Тана. У новому сезоні "команді порятунку" доведеться зіткнутися зі складними медичними випадками, в яких мова піде не тільки про естетику, а й про порятунок життя.

Крім унікальних операцій, у другому сезоні проекту глядачі стануть свідками всього процесу лікування героїнь і отримають цінні поради від професійних лікарів різних напрямків.

Телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект "Поверніть мені красу" став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими. "Команда порятунку" виправить зовнішні вади героїнь і зробить все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе і повірити у власну привабливість.

Так, наприклад, одна з учасниць другого сезону Олена довгий час терпіла знущання з боку чоловіка-іноземця. Жінка мріє позбутися від шрамів на обличчі, набути впевненості і відчути себе красивою. Інша героїня, Олександра, яку телеглядачі також побачать у новому сезоні проекту, все життя бореться за право бути жінкою: з точки зору медицини вона з народження має ознаки двох статей. В інтернаті її виховували дівчинкою. Уже в зрілому віці Олександра звернулася до пластичних хірургів, щоб і фізично відчувати себе жінкою. Не отримавши бажаного результату від виконаних хірургічних процедур, вона зневірилася, але все ж таки зважилася прийти за допомогою до експертів "Поверніть мені красу". Чи зможе "команда порятунку" проекту впоратися з такими складними випадками - побачимо вже зовсім скоро.

Виробництвом проекту для "1+1" займається Sister's production.

"Ці жінки були готові боротися, але не знали, до кого звернутися по допомогу. Після участі в проекті вони повірили в диво. Розуміння того, що українська медицина здатна на такі чудеса - це дуже важливо, - коментують в команді "Sister's production". - Крім того, цей проект показує і доводить глядачеві, що чимала частина проблем - в нас самих, і робота зі своїм внутрішнім світом настільки ж важлива, як і виправлення зовнішніх дефектів".

Також цієї осені глядачі телеканалу "1+1" дізнаються, як склалася доля учасниць першого сезону програми. Нагадаємо, успішні перетворення героїнь проекту настільки вразили глядачів, що в цьому році бажаючих взяти участь у кастингу виявилося в 5 разів більше.

Зараз ви читаєте новину «Пластичні хірурги рятуватимуть життя у новому сезоні проекту "Поверніть мені красу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути