вівторок, 11 листопада 2008 09:37

Пластичні хірурги понівечили обличчя Валерія Леонт"єва (ФОТО)

 
Давній шанувальник таланту пластичних хірургів Валерій Леонт"єв став жертвою медичного втручання. Багато років співак слідував порадам фахівців, віддаючи перевагу ін"єкціям ботокса замість кругової підтяжки обличчя, але під час останнього візиту до хірурга Валерій Якович все-таки зважився. Підтягши шкіру обличчя, Леонт"єв опинився в непростій ситуації - вона натягалася так, що тепер вухо артиста буквально врізається в щоку. Через це герой радянської епохи вимушений ховати вуха за шевелюрою і навіть навушники під час виступів надягати поверх зачіски.

Операцію Валерій Леонт"єв зробив в Майамі - географічній точці світу, що вже давно стала його другою батьківщиною. Там, за океаном, артист стільки раз звертався в клініки пластичної хірургії, що фахівці вже радять знаменитості на якийсь час забути про операції. Для Леонт"єва дев"ять місяців - дійсно великий термін: попередню пластику він робив "аж в березні", напередодні свого дня народження. Нещодавно, в кінці жовтня, Валерій Якович, окрім кругової підтяжки обличчя, підкоригував форму носа - вдруге за 2008 рік.

Минулого разу американські лікарі категорично не рекомендували йому вдаватися до пластичної хірургії. За їхніми словами, Леонт"єв для своїх років у відмінній формі і ще років десять зможе обходитися без операцій. Але Леонт"єва не зупиниш.

- Досконалості немає меж, і я не бачу нічого поганого в тому, аби будь-якими методами домагатися ідеалу, - сказав Валерій Леонт"єв. - І я до нього, як бачите, близький, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Пластичні хірурги понівечили обличчя Валерія Леонт"єва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути