четвер, 27 січня 2022 10:12

Пивоваров розкрив розмір гонорарів і кому з російських виконавців писав пісні

Співак 30-річний Артем Пивоваров називає себе "Брюсом Лі, тільки в музиці" й оцінює себе як артиста на 10 із 10 балів. Розповів, кого ще вважає найкращим українським виконавцем і скільки отримує від російських співаків як сонграйтер.

У трійку найпопулярніших Пивоваров зарахував автора хіта "Стожари" Назарія Яремчука, переможницю Євробачення-2016 Джамалу й гастролера Івана Дорна. Цим поділився в програмі "33 за 3".

За 10 років у шоу-бізнесі виконавець прославився і як автор пісень. Перший гонорар у музиці отримав у розмірі $300. Пивоваров і досі впевнений, що створювати пісні йому вдається краще, ніж співати.

Автор: instagram.com/pivovarovmusic
  Співак Артем Пивоваров назвав гонорари від російських виконавців
Співак Артем Пивоваров назвав гонорари від російських виконавців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорн розповів, чому на восьмий рік агресії РФ продовжує розважати росіян

Він співпрацював із російським шоу-бізнесом: прихильником російської окупації Криму Філіпом Кіркоровим, Дімою Біланом, Анною Сєдоковою, Світланою Лободою, яка під час російської військової агресії роками виступає в РФ, та іншими.

Найбільше Пивоварову заплатив Білан, якому він написав сім пісень. А найдорожчий трек коштував $15 тис. Однак співак не розкрив, хто стільки заплатив.

На один із кліпів артист витратив майже $50 тис., що стало найбільшою сумою за відеороботу.

Пивоваров розповів, як опанував музичні інструменти без відповідної освіти. Виконавця називають "проривом із нестандартним виконанням", а критики не наважуються дати чітке визначення його стилю.

Зараз ви читаєте новину «Пивоваров розкрив розмір гонорарів і кому з російських виконавців писав пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути