понеділок, 12 листопада 2012 11:01

Пісні Олександра Мороза увійшли до "золотого фонду" українського радіо

Пісні Олександра Мороза увійшли до "золотого фонду" українського радіо
У Мороза вже є 20 художніх і публіцистичних книжок Фото: melnychenko.com.ua

67-річний соціаліст Олександр Мороз після програшу на виборах збирається більше часу приділяти літературі. Зокрема, писатиме публіцистичну працю "Насправді було так" про незалежну Україну.

У Мороза вже є 20 художніх і публіцистичних книжок. Одне з його хобі — вірші. Пісні на слова Мороза виконують Алла Кудлай, Наталя Бучинська, Іван Попович, Мар'ян Гаденко. Пісні "Все минає" у виконанні Ольги Макаренко та "Міський роман", яку співає Світлана Мировда, увійшли до "золотого фонду" українського радіо.

"У пісні "Все минає" своя історія, - розповідає Олександр Олександрович Gazeta.ua. - У лютому 2005-го з братом Віктором поїхали на зустріч однокурсників Української сільськогосподарської академії (нині — Національний університет біоресурсів, — ред.). Ми обоє там вчилися. Вуз стоїть у найкрасивішому місці Києва — Голосіївському парку. Сиділи в аудиторії, дивилися з вікон на глибокий білий сніг. Хтось сказав: "Час якось швидко пролітає. Що ми залишимо після себе?" Я взяв крейду, люблю нею писати, і вивів на дошці: "Після нас залишиться любов". Пообіцяв, що напишу текст із цими словами, а замдекана Домшинський хай напише музику. Текст наступного ж дня передав в університет і одразу ж полетів до Берліна на засідання німецько-української групи з міжпарламентських зв'язків. Коли приземлився у Німеччині, передзвонив додому. І почув, що брат Віктор помер від інфаркту. Наступного дня вже був на похороні, ми були дуже близькі з ним. Після похорону підкорегував деякі слова і присвятив цю пісню пам'яті Віктора".

Зараз ви читаєте новину «Пісні Олександра Мороза увійшли до "золотого фонду" українського радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути