Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 10:08

Після зізнання у гомосексуалізмі Рікі Мартін хоче усиновити дитину

Співак Рікі Мартін зізнався, що готовий розширити свою сім'ю і усиновити дітей, повідомляє People. Нагадаємо, у співака вже є два хлопчики - дворічні двійнята Валентино та Маттео, народжені сурогатною матір'ю. І ось тепер співак дозрів для чергового поповнення.

"Хай я почав з сурогатного материнства - усиновлення мій наступний крок", - заявив Мартін журналістам на спеціальному концерті каналу CBS A Home for the Holidays, метою якого було привернути увагу до можливості усиновити дитину.

"Я повинен був бути присутнім на цьому концерті як батько, - продовжив співак. - Завдяки цьому проекту 20 тисяч дітей можуть знайти сім'ю. Усиновлення - це прекрасно. Спробуйте!"

39-річний Мартін також розповів про те, що стане для нього найбільшим подарунком у наступному році.

"Я просто хочу, аби мої діти були щасливі і здорові", - зізнався він.

Нагадаємо, в березні цього року Рікі Мартін відкрито зізнався в тому, що він - гомосексуаліст. Співак зробив це по електронній пошті, розіславши лист у ЗМІ, і за його словами, здійснивши це зізнання, він плакав від полегшення.

"Коли я зрозумів, що справу зроблено, що я натиснув кнопку" відправити "... я був один у той момент. Сидів у своїй студії один. Коли увійшов асистент, я почав ридати, як дитина", - розповів співак.

Ria.ru

Зараз ви читаєте новину «Після зізнання у гомосексуалізмі Рікі Мартін хоче усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути