понеділок, 30 травня 2011 12:20

Після розриву з Кличком Хайден Панеттьєрі зав'язала стосунки з футболістом

Відома голлівудська актриса Хайден Панеттьєрі, яка тільки недавно розійшлася з українським боксером Володимиром Кличком, завела новий роман. Черговим кавалером 21-річної красуні став футболіст Марк Санчес.

Зазначимо, що чутки про роман актриси і куотербека "New York Jets" з'явилися трохи раніше. Однак папараці довгий час не вдавалося зняти парочку разом. І ось кілька днів тому папараці зустріли актрису і футболіста під час спільної прогулянки.

До речі, деякі ЗМІ повідомляють про те, що у Володимира Кличка також з'явилася нове кохання. Якщо вірити чуткам, то у боксера роман з телеведучою Катериною Осадчою.

Нагадаємо, Володимиру Кличку та Хайден Панеттьєрі вдалося зберегти добрі стосунки і повагу один до одного. Основною причиною, зі слів українця, стала надто велика відстань між Україною і Америкою.

"Я вдячний Хайден за те, що ми були разом, - прокоментував розрив стосунків Володимир. - Це було здорово! Але ми стали помічати, що зберегти наші стосунки все важче і важче. Занадто велика відстань між двома континентами. Хайден живе в Америці, а я - на іншому материку. Я ціную Хайден як людину і поважаю як жінку".

"Хоча ми вирішили розійтись, ми поважаємо один одного і надалі залишимося друзями", - висловила повну солідарність Хайден.

Зараз ви читаєте новину «Після розриву з Кличком Хайден Панеттьєрі зав'язала стосунки з футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути