субота, 01 липня 2017 15:17

Пишнотіла подружка відомого футболіста затьмарила наречену на весіллі Мессі
28

Сеск Фабрегас і Даніелла Семаан
Фото: Reuters
Сеск Фабрегас і Даніелла Семаан
Ліонель Мессі і Антонелла Рокуццо
Ліонель Мессі і Антонелла Рокуццо
Ліонель Мессі і Антонелла Рокуццо

30 червня, нападник "Барселони" і національної збірної Аргентини Ліонель Мессі одружився зі своєю коханою Антонеллою Рокуццо, з якою зустрічався більше десяти років. Молодята зіграли весілля в рідному місті в Росаріо (Аргентина). Як і планувалося, святкова церемонія проходила в City Center Hotel.

Для найголовнішого дня в житті Антонелла обрала сукню від Rosa Clara, яка була доставлена нареченій прямо з Барселони. Як тільки Мессі і Рокуццо з'явилися перед входом в будівлю готелю, їх відразу ж почали знімати репортери і гості вечора. Завдяки цьому фото і відео зі вчорашньої весілля вже з'явилися в мережі.

Перед тим як пройти в зал, де закохані повинні були обмінятися клятвами і офіційно узаконити свої стосунки, близькі закоханих позували перед фотографами. Серед гостей були помічені іспанські футболісти Хав'єр Ернандес Креус і Сеск Фабрегас з подругою, гравець збірної Аргентини Серхіо Ромеро з дружиною Еліану Герсіо. Звичайно, почесні місця в списку запрошених дісталися найближчим людям нареченого - батькові Хорхе, матері Селіє і сестрі Марії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Весілля століття": Мессі одружився з матір'ю своїх дітей

Шакіра прилетіла на весілля разом з чоловіком, футболістом Жераром Піке.

На весіллі прикувала до себе увагу ліванська красуня на ім'я Даніелла Семаан, яку відбив у мільйонера Елі Тактука, футболіст Сеск Фабрегас. Даніелла старша батька своїх дітей на 12 років.

Красуня акцентувала увагу на своїх пишних формах.

Сеск і Даніелла дружать з сім'ями Ліонеля Мессі з Антонелло Рокуццо і Жерара Піке з Шакірою. Причому Даніелла з Антонелло - кращі подруги.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотіла подружка відомого футболіста затьмарила наречену на весіллі Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути