Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 21:46

Пишнотіла модель Vogue топлес позує у пікантних образах
34

Кендіс Хаффіт
Кендіс Хаффіт
Кендіс Хаффіт
Кендіс Хаффіт
Кендіс Хаффіт

Кендіс Хаффін поділилась з фанатами у мережі черговим відвертим фото у бікіні.

Зірка часто ділиться спокусливими світлинами, на деяких зображена топлес та повністю оголеною, про модельний бізнес мріяла з дитинства.

"Я завжди буквально чекала, що хтось прийде і буде робити фото зі мною, які згодом потраплять у журнали, - ділиться Кендіс з StyleCaster, - Ціль - бути каталогах Sears".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Playboy без трусів оконфузилась на вечірці

Пізніше Кендіс знялась для Vogue, Harper's Bazaar, та Pirelli Calendar. Працювала з такими моделями, як Робін Лоулі та Тара Лін.

У 15 років Кендіс поїхала з мамою до Нью-Йорку, де пробувала сили у різних модельних агенціях, та отримала від них відмову. Саме в той час у моду увійшли моделі з пишними формами. Під таку категорію підпала вона і отримала роботу.

Спочатку не було достатньо брендів, які представляли вбрання plus size. Як правило шили костюми у офісному стилі, які Хаффін через свій вік не могла рекламувати. Тоді вона пішла у рекламу засобів для макіяжу.

"Тепер жінки можуть писати і сказати: Твої слова, які ти сказала допомогли мені. Це фото допомогло побачити себе інакшою. Ця фотографія на пляжі допомогла мені вдягнути купальник. Це крик самопрезентації", - додає модель.

Пізніше Кендіс знялась на обкладинці журналу Vogue Italia, який вперше розмістив на своїй обкладинці plus-size модель. У 2014 стала першою красунею з пишними формами у Pirelli calendar, в якому починaли Наомі Кемпбелл, Кейт Мосс та Сінді Кроуфорд.

Зірка не могла знайти відповідний одяг для червоних доріжок, який бі їй пасував, тому заснувала власний бренд Day/One у 2017 році.

У вільний час Хаффін захоплюється марафонами.

"Це не правильне розуміння, що те, що люди ходять у спортзал лише для того, щоб схуднути. Наші заголовки пропонуються плани схуднення за два тижні, дієти! Я не можу назвати всі причин, чому я бігаю, але жодна з них не про те, щоб змінити моє тіло", - говорить зірка.

Хаффін почувається впевненою у своєму тілі.

"Я не маю комплексів, щодо свого тіла і не має вибачатися за це. Моє тіло було дане мені в цю подорож, яку я не очікувала. Воно міцне, сильне та його незупинне", - говорить Кендіс.

Стало відомо, що модель чоловічих журналів Кейт Аптон отримала звання найсексуальнішої жінки на думку видання Maxim.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотіла модель Vogue топлес позує у пікантних образах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути