Ексклюзиви
середа, 20 червня 2018 19:09

Пишногруда зірка реклами бікіні показала принади на обкладинці глянцю
22

Кейтлін Арнетт
Кейтлін Арнетт
Кейтлін Арнетт
Кейтлін Арнетт
Кейтлін Арнетт

Зірка рекламних кампаній таких марок бікіні, як Guess, Beach Bunny, Bebe Кейтлін Арнетт знялась для обкладинки глянцю SummersMagazine.

Дівчина часто ділиться у соцмережі відвертими фото і дає інтерв'ю на тему своїх стосунків з хлопцями.

"Я думаю багато хто не правильно мене сприймає. Вони не очікують побачити мене сором'язливою, приземленою та звичайною. Я виросла у маленькому місті в Техасі і була тепличною дитиною. Батьки не дозволяли мені виставляти себе на публіці. Я не робила яскравий макіяж і не була такою модницею, як зараз. Я була бридким каченям довше, ніж інші. З хлопцями почала спілкуватися у 17 або 18 років, - говорить дівчина, - модельний бізнес дав мені зрозуміти, що я можу бути кимось ще. Якщо я знімаюсь у відвертих бікіні чи білизні, це не є прямим показником того, хто я є насправді. Я залишаюсь чесною зі своїми цінностями та речами, в які вірю. Я дійсно люблю зустрічатися з людьми і показувати, що книжку не оцінюють за обкладинкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка з найгарнішим тілом на планеті топлес поніжилась на сонці

За словами Кейтлін вона шукає простого хлопця з добрим серцем і почуттям гумору.

"Мій розклад шалений, але у вільний час люблю займатися спортом, ходжу у зал 5 разів на тиждень і це чудовий спосіб зняти стрес і ставити собі завдання щодня, ментально і фізично. У мене два собаки і я одержима ними. Я сприймаю їх, як моїх хутряних дітей і беру їх з собою. Я люблю подорожувати також. Чудово бачити різні культури, пробувати різну їжу, бачити всю красу, яку пропонує світ і яка дівчина не любить трішки шопінгу?", - говорить Кейтлін.

На останок дала пораду хлопцям, які мріють підкорити її серце.

"Просто будьте собою. Не намагайтеся сильно бути тим, ким ви не є, щоб просто вразити дівчину. Якщо ви винахідливий, веселий, легкий у спілкуванні, у вас більше шансі на успіх щодо довгих стосунків. Багато хлопців намагаються мене вразити незвичним речами, привернути мою увагу, але я розумію істинний бік справи. Кращий спосіб привернути мою увагу це почуття гумору, добре серце та багато шоколаду", - говорить дівчина.

Модель і актриса Келлі Брук відпочила в Мексиці.

Красуня топлес засмагала на пляжі і купалася в океані.

Раніше фахівці з Університету Техасу назвали жінку з найгарнішим тілом на планеті.

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда зірка реклами бікіні показала принади на обкладинці глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути