Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 21:33

Співачка Barabanova наслідує традиції Рікі Мартіна та Дуа Ліпи

Автор: прес-служба
  Юлія Барабанова 15 травня заспіває національний гімн на фіналі Кубку України з футболу
Юлія Барабанова 15 травня заспіває національний гімн на фіналі Кубку України з футболу

Співачка Юлія Барабанова 15 травня заспіває національний гімн на фіналі Кубку України з футболу. Трофей розіграють на "Славутич-Арені" в Запоріжжі. Цього року Запоріжжя вперше прийме фінал Кубка України. Раніше фінальні поєдинки проходили в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Сумах, Полтаві та Львові.

З пісні "El rock del mundial", якою вперше у 1962 році чилійський гурт Los Ramblers відкрив футбольний матч, почався тренд на виконання гімну відомими музикантами. Свого часу на відкриття матчу запрошували Елвіса Преслі, легендарних The Stone Roses, Рікі Мартіна, Шакіру, Дженніфер Лопес, Дуа Ліпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без обмежень" – "Мільярди": український гурт випустив нову ліричну пісню

"Я дуже вдячна долі за такий подарунок та шанс виступити перед величезною аудиторією. Я не фанатка футболу, та коли я знаходжусь серед вболівальників, звичайно, мене захоплюють емоції. Насправді, я дуже хвилююсь, мушу виправдати надію глядачів та слухачів. Це велика честь відкривати футбольний матч та ще й співати гімн України" - коментує Юлія.

Нагадаємо, Юлія Барабанова нещодавно випустила новий трек "Весна" та готується до виходу нового кліпу з відомим українським режисером Віктором Скуратовським. До того, її сингл на пісню "Diva" потрапив у ТОП-40 кращих хітів України і зібрав понад 20 000 пошуків у Shazam.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Barabanova наслідує традиції Рікі Мартіна та Дуа Ліпи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути