середа, 07 вересня 2011 09:53

Пес Леоніда Кравчука піднімав його дружину з ліжка

Пес Леоніда Кравчука піднімав його дружину з ліжка

Перший президент України Леонід Кравчук щодня гуляє зі своїми собаками 3,5 години.

"Вранці гуляю зі своїми собаками півтори години, а ввечері — 2. На вихідних їм щастить ще більше, бо гуляю ще й в обід", - розповів Леонід Кравчук кореспонденту Gazeta.ua.

"Гуляю з ними за будь-якої погоди. Якщо йде дощ, то одягаю картуз і одяг, що не промокає. Собакам же треба гуляти, вони не можуть пристосуватися до дощу чи снігу", - додав він.

Леонід Макарович має трьох псів — вівчарок Жана та Марту і дворняжку Черниша.

"Черниш живе на будівельному майданчику поряд з моїм будинком. Я собачку кожного ранку годую. Приношу сухий корм або яловичі обрізки. Вона мене завжди чекає біля дверей будки. Звикла приймати їжу в один час. Як буває запізнюся, то аж за воротами чекає", - розповів екс-президент.

Жана і Марту Леонід Макарович випускає з вольєру і гуляє з ними подвір'ям.

"Там в мене росте великий садок, я сам його садив. Маю 75 дерев: абрикоси, персики, сливи, вишні, яблуні, черешні, горіхи. Давно вже родять, але цього року урожай поганий. Коли дерева цвіли, то раптово похолодало і весь цвіт осипався. Собаки в мене розумні, знають всі команди. В будинок їх не пускаю, бо не вміють себе там правильно поводити", - розповів Леонід Кравчук.

"Вхожим до хати був пес Цезар. Він у нас 10 років жив, позаторік помер. Та я його і досі згадую. З ним говорив, як з людиною. Моя дружина дозволяє собі поспати до 8 ранку. Я ж завжди встаю раніше. Якось сказав Цезарю: "Біжи приведи бабушку". Він піднявся на другий поверх до її спальні. Взяв її за руку і давай з ліжка тягти. Вона і сварилася, і просила його відпустити, та він не зважав — виконував завдання", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Пес Леоніда Кравчука піднімав його дружину з ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути