Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2012 18:41

Першим про весілля Ілля Резника дізнався Віктор Янукович

Першим про весілля Ілля Резника дізнався Віктор Янукович
Композитор зі своєю офіційною дружиною провели медовий місяць у Криму Фото: news.rambler.ru

Медовий місяць відомий композитор Ілля Резник зі своєю дружиною Іриною провели у Криму разом зі співачкою Азізою та українським президентом. Молодята зізнались, хоча в Крим вони приїжджають щороку, кожен раз — як уперше. Резники і досі не можуть звикнути, що вони офіційно одружені. З Іриною відомий поет жив у громадянському шлюбі 14 років. І весь цей час намагався розлучитися із колишньою дружиною. Після численних судових процесів і апеляцій Ілля нарешті отримав свідоцтво про розлучення в один день з іншим свідоцтвом — про шлюб, повідомляє ТСН.

"Без всяких понтів, як кажуть. Скромно, на фоні килима", - розповів в ефірі програми "ТСН.Особливе" про своє весілля композитор.

Про дату весілля вони нікому не розповідали. Першим про це дізнався український президент. Саме у цей день він зателефонував Резникам, щоб запросити на свій день народження. І йому розповіли усе.

"Іллюша дав мені трубочку. Я кажу: "Віктор Федорович, ви єдина людина, яка дізнається, куди ми зараз поїдемо". Уявляєте. Я кажу: "Ми їдемо в рагс". Така пауза і він говорить: "Давайте ми тут відсвяткуємо!". А я така: "Ні-ні-ні, я не можу", - поділилася Ірина Резник.

Під час свого медового місяця Резники до Янукович все ж таки завітали. Саме український президент порадив їм і місце для медового місяця. І разом з міністром культури навіть провів з ними кілька днів.

"Дуже хороший був настрій", - підкреслив композитор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілля Резник в 74 роки одружився вдруге

Молодята зізнаються, що запорукою їхнього вдалого медового місяця були не тільки кримські пейзажі, а й добірне товариство. На кілька днів до них на відпочинку приєдналася співачка Азіза зі своїм нареченим.

Зараз ви читаєте новину «Першим про весілля Ілля Резника дізнався Віктор Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути