четвер, 07 червня 2012 14:20

Ілля Резник в 74 роки одружився вдруге

Ілля Резник в 74 роки одружився вдруге
На реєстрації були тільки пара свідків Фото: trans-m-radio.com

Відомий поет-пісняр, автор хітів Алли Пугачової, Валерія Леонтьєва та багатьох інших виконавців Ілля Резник нарешті узаконив свої стосунки з цивільною дружиною Іриною. На урочистій церемонії була присутня тільки пара свідків.

Ілля Резник і його тепер уже законна дружина Ірина одружилися 2 червня в одному з найстаріших загсів Москви. Поет-пісняр вирішив не робити з церемонії урочистої події і покликав на реєстрацію тільки пару свідків. З боку нареченого ним став друг сім'ї відомий адвокат Сергій Жорін, який протягом останніх декількох років успішно вів усі судові справи Резника з колишньою дружиною. Після розпису щасливі молодята влаштували тихе затишне свято у себе вдома у вузькому колі лише найближчих людей.

"Ми дуже щасливі, нарешті я привів свою кохану в загс. Весільну сукню ми не купували, а от традиційні обручки знайшли в магазині у своєї приятельки безпосередньо перед церемонією. Ми вдячні нашим друзям за підтримку", - заявив щасливий наречений. Ступінь радості Іллі Резника і його дружини Ірини складно уявити, адже їм довелося пройти через безліч перешкод. Так, колишня дружина поета-пісняра Муніра Резник всіляко намагалася повернути чоловіка.

Нагадаємо, на початку квітня навколо імені Іллі Резника спалахнув скандал. Поет-пісняр несподівано для себе дізнався, що заново одружений на своїй колишній дружині Мунірі. Міщанський суд столиці скасував рішення про розірвання їхнього шлюбу. Тим часом останні роки Муніра Резник проживала в Америці з їхнім сином Артуром, якому 22 роки. А сам поет-пісняр давно вже виходив у світ зі своєю коханою жінкою Іриною, з якою прожив більше десяти років.

Проте ситуація швидко врегулювалася - Міщанський суд розірвав шлюб Іллі Резника і його дружини Муніри. Ось тільки таке рішення не задовольнило Муніру, яка подала скаргу про незаконність цього рішення. Але нещодавно в ході чергового засідання суд виніс остаточне рішення про розлучення подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Резник в 74 роки одружився вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути