вівторок, 19 травня 2009 11:51

Періс Хілтон заробляє собі на відпочинок у басейні (ФОТО)
6

Одягнута в міні-купальник, Періс Хілтон позує на фоні рятівного кругу, на якому написана назва розкішного Французького готелю Eden Roc, де вона відпочиває разом зі своїм бойфрендом Дугом Рейнхардтом.

Зіркова парочка веселилася біля басейну розкішного курорту, улюбленого місця відпочинку багатих і знаменитих.

Ніч у цьому готелі, розташованому між Каннами і Ніцою, коштує у межах 4,500

Але фото Періс, на якому вона позує поряд з фірмовим рятівним кругом, напевно, принесло зірці суттєву знижку у готелі, або навіть дозволило відпочити на халяву.

28-річна Періс виглядає засмаглою і в непоганій формі. Вона одягнула цільне бірюзове бікіні , темні окуляри, браслети і повязку на голову.

Готель Eden Roc, розташований на крайній точці мису Антіб. Його територія складає 9 гектарів і тягнеться уздовж берега Середземного моря.

Старовинний парк готелю є великим сосновим гаєм, розділеним на дві частини широкою алеєю, що веде від основної будівлі готелю до моря і знаменитого басейну Eden Roc.

У 2006-2007 роках тільки від просування парфумів, вина, одягу і з"являючись на вечірках у нічних клубах Періс заробила 14 мільйонів.

Нагадаємо, недавно продюсери фільму "Блондинка в шоколаді" подали на Періс до суду, звинувативши її у провалі промо-кампанії.

У ході судового процесу блондинка зізналася, що не має ділового щоденника, замість нього вона використовує інтернет, щоб дізнатися, де вона повинна бути. Крім того Періс навіть не уявляє, хто оплачує її телефонні розмови.

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон заробляє собі на відпочинок у басейні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути