понеділок, 21 квітня 2008 12:23

Періс Хілтон стала діджеєм в московському клубі (ФОТО)

Продовжуючи своє перебування з Москві після участі в церемонії кінонагород MTV, Періс Хілтон відіграла діджейський сет в модному московському клубі.

26-річна блондинка прибула у відомий клуб пізно вночі. Ледве ступивши на поріг закладу, скандалістка тут же відправилася в гримерку, де провела близько години в переговорах з організаторами.

Вирішувалося питання про те, чи буде Хілтон співати, чи ні. Проте співати Періс не побажала і в результаті вирішили, що вона виступить в ролі діджея. Іменита спадкоємиця дуже швидко увійшла в образ. Відриваючись на всю, Періс не упускала можливості помилуватися красою танцівниць, підбурюючи публіку гострими фразочками. Напіводягнених стриптизерок Періс знімала на фотоапарат.

Настрій заморської діви піднявся настільки, що Хілтон почала просто кидатися в обійми прихильників. Охорона у свою чергу намагалася всіляко відгородити Періс від посягань прихильників. Через годину діджей Періс видихалася і попрямувала відпочивати в VIP-зону.

Тим часом, напередодні красуня в компанії російських друзів відвідала елітний винний бутік, звідки понесла товару на 60 000 доларів. Також Періс придбала в Москві куртку. Цей предмет одягу із зображенням Боба Марлі вона побачила на операторові одного з російських телеканалів, який знімав зірку. Періс дала своєму помічникові 300 доларів і веліла будь що принести їй цю куртку. Через п"ять хвилин річ дійсно була у Періс, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон стала діджеєм в московському клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути