четвер, 23 вересня 2021 17:38

Переніс понад 13 операцій: зірки, яких пластика змінила до невпізнаваності
5

Канадська топмодель 56-річна Лінда Єванґеліста зізналася, що невдалою операцією краси зіпсувала собі зовнішність. Наслідки не вдалося прибрати навіть двома пластиками.

"Сьогодні я зробила великий крок до виправлення шкоди, яку зазнала, і яку приховувала понад п'ять років. Відповідь моїм підписникам, котрі дивувалися, чому я не працюю, тоді як кар'єри моїх ровесників процвітають - причина в тім, що мене було жорстоко спотворено процедурою Zeltiq' CoolSculpting, яка дала результат, протилежний обіцяному", - написала Єванґеліста в Instagram.

Модель страждає від парадоксальної жирової гіперплазії, тобто процедура дала зворотній ефект.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @411blvd

Gazeta.ua зібрала добірку знаменитостей, які змінилися до невпізнаваності через пластичні операції.

Українська блогерка 32-річна Анастасія Покрищук, яка має найбільші штучні вилиці у світі, зверталася до хірургів та косметологів не один раз. Зірка двічі збільшувала груди, колола вилиці та губи. Покрищук також робила уколи краси.

Італійська дизайнерка 65-річна Донателла Верчасе будь-якою ціною хотіла зберегти молодість та красу. Жінка колола ботокс, колаген, розтягувала шкіру обличчя іншими процедурами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий архів: якими були в молодості Сумська, Кідман і Пітт

Легендарний американський співак Майкл Джексон кардинально змінив свою зовнішність. Наразі точно не відомо, скільки операцій зробив зірка. Проте деякі зарубіжні ЗМІ повідомили, що за все життя співак переніс 13 пластичних операцій.

Мати голлівудського актора Сильвестра Сталлоне Жаклін, яка померла в минулому році, часто вдавалася до пластичних операцій. За словами хірургів, жінку можна було сміливо назвати рекордсменкою з пластики.

Американський актор 69-річний Міккі Рурк почав вдаватися до пластичної хірургії через професійне заняття боксом. Він звернувся до пластики, тому що хотів виправити дефекти зовнішності. Хірурги повинні були виправити йому роздроблену кістку вилиці, переломи носа, рук, ребер, покусаний язик і повернути чутливість пальців. Проте майже всі операції були невдалі.

Блогерка з найбільшими у світі вилицями Анастасія Покрищук до\після пластичної хірургії.
Фото: Колаж Gazeta.ua
Дизайнерка Донателла Версаче до\після пластики.
Актор Міккі Рурк до\після.
Жаклін Сталлоне до\після.
Майкл Джексон до та після пластичних операцій.

Блогерка 26-річна Софія Стужук назвала переваги і недоліки своїх грудей. У березні вона їх збільшила до четвертого розміру.

Зараз ви читаєте новину «Переніс понад 13 операцій: зірки, яких пластика змінила до невпізнаваності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути