понеділок, 16 травня 2016 12:53

Переможець "Голосу країни-6" отримає пісню, кліп і квартиру в Києві
7

Фото: Прес-служба

Вчора на "Голосі країни-6" на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір, за підсумками якого в команді кожного тренера залишилося два півфіналісти.

Відкриваючи ефір, ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголосили, що цього року переможець сезону не тільки отримає титул "Голос країни-6", підпише контракт з телеканалом "1+1", запише свою пісню і зніме кліп, але і стане щасливим власником квартири у Києві від компанії "НоваБудова".

Одним із найбільш зворушливих моментів випуску став виступ Інни Іщенко з команди Тіни Кароль, яка проникливо виконала українську народну пісню "Чорна рілля" в супроводі хору. Вибір композиції учасницею був дуже символічним - юна бандуристка з Полтави присвятила її Дню пам'яті жертв політичних репресій, який в Україні відзначають 15 травня.

"Я бажаю, щоб в Україні кожен вуличний музикант був такий же чуттєвий і пронизував своїм виконанням наскрізь. Твоя душа і ті почуття, які ти передаєш - безцінні", - прокоментував виступ вокалістки Іван Дорн.

Проникливе виконання композиції не змогло залишити байдужими телеглядачів, які у підсумку віддали найбільшу кількість своїх голосів Інні, тим самим подарувавши їй можливість продовжити участь у проекті.

Путівку до півфіналу також отримав ведучий заходів з Коростишева Павло Палійчук. Під час виконання композиції Robbie Williams "Supreme" Павло, здіймаючись над сценою у великому декоративному серці, створив романтичну атмосферу і привів у захоплення усіх глядачів у залі.

33-річний вокаліст полюбився мільйонам телеглядачів, але для нього самого набагато важливіше визнання маленького сина, який прийшов на прямий ефір підтримати тата.

"Син не завжди говорить "люблю". А тут йому сподобалося, як я заспівав, і він сказав: "Я тебе люблю". Значить не дарма це все було", - поділився враженнями Павло.

Також півфіналістами "Голосу країни-6" стали Влад Каращук та Юлія Юріна з команди Івана Дорна, Назар Бецель з команди Потапа, Агата Вільчик з команди Тіни Кароль, а також Віталіна Мусієнко і Іванна Червінська з команди Святослава Вакарчука. Вже найближчої неділі, 22 травня, під час другого прямого ефіру вони будуть боротися за шанс потрапити у фінал "Голосу країни-6".

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Голосу країни-6" отримає пісню, кліп і квартиру в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути