понеділок, 07 лютого 2022 10:50

Перелом ноги зі зміщенням: Руслана Писанка прокоментувала травмування на сцені

Перелом ноги зі зміщенням: Руслана Писанка прокоментувала травмування на сцені
Руслана Писанка прокоментувала своє падіння на сцені. Фото: Tochka.net

Акторка й телеведуча 56-річна Руслана Писанка знепритомніла під час виступу на сцені 4 лютого. Вона грала у виставі "Поїзд Одеса-мама" в Будинку офіцерів Збройних сил України в Києві.

Артистка вийшла на зв'язок і розповіла про неприємний інцидент у Facebook. Руслана Писанка зізналася - у неї перелом ноги зі зміщенням. Зараз перебуває в лікарні й готується до операції. Жінку підтримує чоловік Ігор.

"Зараз я в одній із київських державних лікарень - лежу на витяжці. До ноги прикріпили спеціальну гирю, яка витягує ногу. Рухатися майже не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне", - написала актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Меладзе розвернула чотири тренерські крісла на "Голосі країни": чию команду вона обрала

Писанка розповіла про самопочуття та подякувала всім за підтримку.

"Напевно, через цей стрес організм дав відповідь - вчора була висока температура й підскочив тиск. І я тому не виходила на зв'язок. Зараз усе минуло. Відчуття, ніби вві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре. Ми віримо. Треба почекати й набратися терпіння", - підсумувала зірка.

4 лютого Руслана Писанка знепритомніла на сцені, коли грала у виставі "Потяг "Одеса-мама". До неї підбігли інші актори. Писанці викликали "швидку", також артисти шукали лікаря серед глядачів у залі.

Зараз ви читаєте новину «Перелом ноги зі зміщенням: Руслана Писанка прокоментувала травмування на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути