Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2021 12:50

Перегляд мультиків і збирання фантиків - як зірку серіалу "Папік" дивує коханий

Перегляд мультиків і збирання фантиків - як зірку серіалу "Папік" дивує коханий
Дар'я Петрожицька розповіла, як її дивує коханий. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Акторка Дар'я Петрожицька поділилася, чим займається у вільний час з коханим. На початку року вона відпочивала в Єгипті, де й зустріла Олексія.

Разом пара понад пів року. Під час зйомок 11-го сезону шоу "Хто зверху" на "Новому каналі" розповіла, як її балує коханий.

"Головне для нас - бути разом. Неважливо, чим ми при цьому займаємося. Останнім часом ми переглядаємо мультсеріал "Рік і Морті" і кайфуємо. Можемо просто сидіти кілька днів вдома або піти кудись погуляти", - поділилася Петрожицька.

Акторка часто отримує від Олексія приємні дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий відпочинок: як Осадча, Полякова та Остапчук проводять відпустку

"Він завжди робить мені сюрпризи та подарунки. Це дрібниці, але для мене суперсюрприз, коли просто так дарують "Кіндер". Я дуже радію. Останнім часом він каже: "Перестань їсти солодке.". І дарує жуйки Love is. Він жує їх, а я збираю фантики", - додала вона.

Під час другого ефіру "Голосу країни-10" на сцені заспівала зірка серіалу "Папік". Дар'я Петрожицька виконала проникливу пісню "Голубка" гурту Vivienne Mort, яку співала в серіалі. Там за сюжетом її героїня Ліза пробувала свої сили у вокальному шоу "Співай", подібного до проєкту "Голос країни".

Зараз ви читаєте новину «Перегляд мультиків і збирання фантиків - як зірку серіалу "Папік" дивує коханий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути