середа, 16 листопада 2011 12:28

Педро Альмадовар зібрав найкрасивіших жінок-знаменитостей
12

Анна Вінтур
Фото: Фото: Reuters
Міранда Керр
Емма Стоун
Сара Джессіка Паркер
Педро Альмодовар, Міранда Керр, Хеміш Боулс та Карен Елсен

Вчора в нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва пройшов щорічний урочистий гала-вечір Film Benefit, присвячений цього разу творчості знаменитого іспанця, режисера Педро Альмодовара.

Вечірка з нагоди зібрала безліч як голлівудських зірок (Блейк Лайвлі, Олівія Вайлд, Емма Стоун), так і представників фешн-світу (Анна Вінтур, Карл Лагерфельд, Міранда Керр). Всі вони поспішали засвідчити свою повагу легендарному кінематографісту і розсипалися в похвалах його робіт.

У цьому році Альмодовар відзначає 25-річчя професійної діяльності.

Нагадаємо, успіх прийшов до Альмодовара, хлопцю з небагатої сім'ї, в кінці 80-х після фільму "Жінки на межі нервового зриву", який отримав близько п'ятдесяти національних премій і номінувався на "Оскар".

У 1999 році Альмодовар зняв фільм "Все про мою матір", який отримав десятки національних премій і премію "Оскар" за кращий іноземний фільм. Наступна картина режисера, "Поговори з нею" (знята в 2002 році), приносить йому сотні нагород по всьому світу, в тому числі й "Оскара" за кращий сценарій.

Як правило, Альмодовар культивує натуралізм, спрямований на знищення звичайної для іспанського кінематографа буржуазності. Нерідко герої його фільмів - гомосексуалісти і трансвестити. І хоча режисер не приховує, що сам є геєм, він, за власним визнанням, часто ображається, коли на його фільми навішують ярлик "гейського кіно".

Зараз ви читаєте новину «Педро Альмадовар зібрав найкрасивіших жінок-знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути