середа, 25 жовтня 2006 16:49

Педро Альмодовар покаже свої еротичні фільми

 

Іспанський режисер Педро Альмодовар має намір відреставрувати і видати свій кіноархів, в якому, зокрема, містяться фільми фривольного змісту, що ніколи не демонструвалися. Стрічки були зняті Альмодоваром відразу після смерті диктатора Франко, в епоху іспанської сексуальної революції.

Серед відновлюваних короткометражних картин будуть "Історія любові двох повій, яка закінчилася весіллям", "Секс прийшов, секс пішов", "Падіння Содому" та багато інших. Відомий нині режисер, який працював у середині 70-х років у телекомунікаційній компанії, знімав фільми зі своїми друзями на 8-міліметрову плівку.

Альмодовар має намір зайнятися цією "кінематографічною археологією" за пропозицією Нью-Йоркського Музею сучасного мистецтва, який має намір надалі забезпечити доступ до даних фільмів всім охочим.

Нагадаємо, що остання картина іспанського режисера "Повернення" претендує на Оскар в номінації "кращий іноземний фільм". Раніше він був удостоєний гран-прі Міжнародної федерації кінокритиків ФІПРЕССИ, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Педро Альмодовар покаже свої еротичні фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі