Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2022 13:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Педан емоційно прокоментував заяву Єфросініної й Полякової про українську мову

Шоумен Олександр Педан відреагував на пояснення ведучої Маші Єфросініної й співачки Олі Полякової, чому вони не можуть перейти на українську мову.

Раніше ведучі спільного проєкту "Взрослые девочки" заявили, що не можуть вести шоу українською. Однак Педан переконаний, що мовне питання є важливим для трансформації самої України. Про це він сказав в інтерв'ю "Фактам ICTV".

"Про колег або добре, або нічого. Але я не до кінця вірю в цю тезу. Тому що англійську ви вивчити можете, а українську – ні? Тут у мене не збігається. Дивіться, питання в чому? Важко? Так, важко. А нам не важко буде відбудовувати, воювати? Цей перехід, трансформація України в Україну нарешті, в нашу незалежність, яку ми здобуваємо – він важкий. Так не буває, що легко. Звісно, легше говорити мовою, з якою ти виріс", – пояснив ведучий.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Шоумен Олександр Педан відреагував на пояснення ведучої Маші Єфросініної й співачки Олі Полякової, чому вони не можуть перейти на українську мову
Шоумен Олександр Педан відреагував на пояснення ведучої Маші Єфросініної й співачки Олі Полякової, чому вони не можуть перейти на українську мову

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астаф'єва розповіла, з ким із російських артистів спілкується

Додав, що говорить так, бо спирається на власний досвід. За словами Педана, вчити українську йому доводилося на початку його кар'єри. Через це його ледь не вигнали з роботи на ТБ.

"Саме тоді пішов перший закон, що ведучі мали вести українською. Ще не було телепроєкту, все було на старті. Продюсер казав: "Усе нормально, крім цього хлопчика, який не знає українську". І я взяв і вивчив мову. Це нелегко, але це треба. Значить, це ваш важкий крок, але важливий для України. От і все", – підсумував він.

Полякова та Єфросініна мають шоу на YouTube "Дорослі дівчата", але продовжують вести його російською мовою. Через це, за словами дівчат, отримують порцію хейту, тому вирішили в новому випуску пояснити, чому не можуть перейти на українську.

За словами дівчат, і самі глядачі звикли до них, як таких, що не підбирають слів, фантазують, і між ними є своя хімія. Але співачка й телеведуча пообіцяли спробувати відповідати на україномовні питання українською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Педан емоційно прокоментував заяву Єфросініної й Полякової про українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути