Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2011 17:07

Павло Зібров власноруч закручує банки з варенням на дачі
8

Павло Зібров відпочиває в Туреччині (2011 р.)
Фото: Фото з особистого архіву співака
Дача Павла Зіброва
Дача Павла Зіброва
Дача Павла Зіброва
Дача Павла Зіброва

Павло Зібров у своєму інтерв'ю розповів, у чому секрет повних залів, як народжується музика, а також, де він любить проводити свій вільний час.

Секрет аншлагів на концертах, за словами Павла Зіброва, дуже простий.

"Моя публіка зі мною багато років. Цей глядач зі мною росте й дорослішає, і йому цікаво, що я роблю. Так чи інакше, є пісні, які залишаються популярними довгий час. Я і моя команда - професіонали. Композиції складаємо так, щоб вони були живими ".

Артист розповів і про те, як народжується музика: "Це не швидкий процес: спочатку вибираєш тему, потім читаєш текст, "вагітнієш" цієї поезією. І відчуваєш: ось-ось, зараз народиться".

Павло Зібров зізнався, що любить писати вночі, коли всі сплять. А особливо він любить писати пісні на дачі, за якою Зібров доглядає власноруч.

"Мені це дуже подобається, я ж сільський хлопець, з дитинства привчений працювати на землі", - зазначив він. Артист зізнався, що сад - це його улюблене місце й особлива гордість. Співак сам збирав плоди вишні, і вже сьогодні має непоганий результат: майже два десятки банок варення.

Дружина Марина захоплення чоловіка садом не розділяє, більше любить курорти. Улітку сім'я Зібрових любить відпочивати в Туреччині, а взимку - в Арабських Еміратах. За словами співака, саме в цих країнах він і оновлює гардероб. Буквально днями народний артист з родиною повернулися з Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров власноруч закручує банки з варенням на дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути