четвер, 11 серпня 2011 17:05

Павло Зібров у Туреччині жив у номері за $20 тисяч

Павло Зібров з дружиною Мариною і дочкою Діаною два тижні відпочивали в Туреччині.

Співак з родиною жив у найпрестижнішому готелі-палаці країни "Mardan Palace". Поїздку до Туреччини і готель оплатив власник київської туристичної компанії "Ідріска-тур" Ідріс Казімі в якості подарунку співаку на День народження. Сім'я жила в кращому двоповерховому номері, вартість якого складає більше двадцяти тисяч доларів.

"Було спекотно, але ми жили в такому готелі, що особливо спеки не відчувається через кондиціонери. На вулиці звичайно спекотно було. Коли ми приходили на пляж, весь час проводили в морі, тому спеку відчували, лише коли йшли від моря до номеру. Увечері ми виходили на пірс, а там вітерець", - розповіла Gazeta.ua дружина Марина, зазначивши, що температура моря досягала 31 градуса.

Між тим, з Туреччини пара сувенірів ніяких не привезла.

"Сувенірів турецьких повно. Купували в основному шкіряні вироби. Для себе купила куртку і чоботи-ботфорти замшеві, плащ шкіряний. Діані взуття купили. Золото, коштовності купую тільки в Арабських Еміратах, бо знаю, що ніхто не обдурить", - підкреслила жінка.

Харчувалося сімейство Зібрових переважно морепродуктами.

"Я після операції, на дієті, для мене індивідуально готували. Ну а Зіброви їли в основному морепродукти: креветки, восьминоги, краби. У нас ми таке побоюємося їсти, тому що труїлися в ресторанах і не раз. Ще їли баранину. І звісно солодощі", - розповіла дружина артиста, підкресливши, що на будівництво готелю, в якому вони мешкали, було витрачено $1,3 млрд.

Марина поділилася, що сім'ї найбільше подобається відпочивати в Арабських Еміратах.

"Зазвичай щороку влітку ми відпочиваємо в Туреччині. А взимку їдемо в Арабські Емірати. Правда в цьому році мої хочуть поїхати на лижі. Але у мене проблеми зі спиною, тому мені там тільки виходити і дихати повітрям можна буде, а гірське повітря підвищує мені тиск", - підкреслила вона.

Дружина Зіброва зазначила, що на відпочинок вони витратили не більше $400.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров у Туреччині жив у номері за $20 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути