середа, 30 березня 2011 18:49

Зібров і Монро намагалися сміятися зі своїх карикатур
20

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Напередодні Дня сміху у столичному більярдному клубі "Шарпей" художник-карикатурист Анатолій Бабич виставив карикатури на українських знаменитостей. Першим на виставку прийшов співак Павло Зібров. Знайшов шарж на себе і тицьнув у нього дулю.

"Гляньте, який я тут красівий! Боюся, щоб хтось не зглазив. А так дулю собі показав і вже спокійно можу спати", - сказав співак. На карикатурі артиста зобразили з начесаним догори чорним чубом.

З боку за реакцією Зіброва спостерігає травесті-діва Монро. Регоче. Коли бачить шарж на себе, біжить до барної стійки. Одним ковтком випиває бокал білого вина.

"Навіть не знала, що я така красуня. Думала, намалюють якусь жабу і доказуватимуть, що це я. Виглядаю на малюнку краще за Світлану Лободу. У неї губи на півобличчя і вії загортаються аж на потилиці", - емоційно розповідає артистка.

Гості вечірки пригощаються канапе з ікрою і червоною рибою. Офіціанти підносять тарілки з салямі, запеченим і копченим м'ясом, вафельні корзинки з салатами.

Художник Анатолій Бабич розповідає, як малював шаржі на співачок Ірину Білик, Тіну Кароль, Віру Брєжнєву, Наталю Могилевську, Лоліту Мілявську, актрису Ольгу Сумську з її чоловіком Віталієм Борисюком, режисерку Оксану Байрак. На виставку підходять співаки Олександр Воєвуцький і Василь Бондарчук.

"Хочу, аби глядач на всіх відомих особистостей подивився у незвичному ракурсі, - пояснив митець. - Хочу аби вони дивилися і сміялися. 15 хвилин безперервного сміху спалюють калорії від з'їденої шоколадки, а 17 хвилин сміху продовжують життя на один рік".

Зараз ви читаєте новину «Зібров і Монро намагалися сміятися зі своїх карикатур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути