пʼятниця, 23 березня 2012 18:33

Патрисія Каас у Києві зняла окремий номер для своєї собаки
12

Фото: Фото: Андрій Шматов

Французька співачка Патрисія Каас прилетіла до Києва на вручення щорічної міжнародної премії "Людина року", яка відбудеться завтра, 24 березня.  Вона отримає її "За відродження культурних контактів і духовне зближення народів".

"Коли мені сказали, що отримаю цю нагороду - перша думка була - а що я зробила? Дуже приємно отримувати нагороди не за якусь конкретну пісню чи альбом. Бо такі нагороди - це як оцінка за все, що я прожила", - зазначила співачка.

У Київ Каас прилетіла зі своєю собачкою - болонкою Текілою. Замовила для неї окрему кімнату в готелі. Вихідними збирається просто гуляти містом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрісія Каас їде на Євробачення

"Буду блукати місцевими вуличками, вигулювати болонку й дивитися в очі українським чоловікам. Можливо, знайду тут своє кохання", - додала вона.

Восени виступить в Києві з новою програмою. Каас виконає пісні легендарної співвітчизниці Едіт Піаф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрісія Каас заспівала на горілчаному заводі на Харківщині

"Скоро виповнюється 50 років від дня її смерті. Запишу цілий альбом її пісень, буде велике турне — 150 виступів. У Києві виступатиму в оперному театрі. Це буде не просто концерт, а театральне дійство. Будуть показані емоції, переживання, події з життя Піаф. Крім того, покажемо унікальні кадри зі співачкою, які нам вдалося дістати. Важко було вибрати, які пісні заспівати — у неї їх близько 430-ти. Звичайно, це небезпечне рішення. Для цього потрібна сміливість, досвід. 5 років тому не змогла б це зробити. Її не достатньо співати, її треба проживати", - відзначила Каас.

Зараз ви читаєте новину «Патрисія Каас у Києві зняла окремий номер для своєї собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути