пʼятниця, 16 березня 2012 10:07

Папа римський замовив персональні парфуми

Папа римський замовив персональні парфуми

Папа Римський Бенедикт XVI замовив собі персональні парфуми, повідомляє в середу, 14 березня, The Guardian. Над створенням аромату працює італійський парфумер Сільвана Казоле, яка раніше створила парфуми для таких іменитих клієнтів, як співачка Мадонна, співак Стінг і король Іспанії Хуан Карлос.

Парфумер відмовилася розкривати склад "папських" парфумів, зазначивши лише, що в ароматі будуть присутні нотки лаймового дерева, вербени і якоїсь трави. За словами Казоле, на створення саме такого аромату її надихнула любов тата до природи. Парфумер зазначає, що не збирається тиражувати свій аромат, і папа стане володарем дійсно унікального парфуму.

Раніше Казоле вже доводилося створювати парфуми для представників церкви. Так, в 2010 році вона отримала замовлення на спеціальний аромат для віруючих, які здійснювали паломництво з Риму в іспанський храм Сантьяго-де-Компостела. Два аромати під назвою "Вода віри" і "Вода надії" так сподобалися священнослужителям, що вони поділилися зразками з понтифіком.

Серед інших творінь Казоле - парфуми "Аромат Італії", поєднують в собі пахощі "моря, гір і села", парфуми "Каннабіс" і "Оголена" (Nude). Казоле стверджує, що на створення останніх її надихнув запах жіночої шкіри в момент збудження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський керує ялинкою за допомогою планшета

Папа Римський Бенедикт XVI відомий своєю вимогливістю до предметів гардероба та аксесуарів. Так, понтифік носить зшитий на замовлення одяг і туфлі з червоної шкіри, а також незвичайні головні убори. Любов тата до унікальних речей нерідко стає предметом для критики, проте представники Ватикану стверджують, що папа одягається так не з бажання бути "стильним", а тому, що хоче віддати данину традиціям папського престолу.

Зараз ви читаєте новину «Папа римський замовив персональні парфуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути