вівторок, 01 жовтня 2019 11:51

Відмовилась говорити українською: "Міс Україна" Маргарита Паша потрапила до гучного скандалу
6

Маргарита Паша потрапила до мовного скандалу.
Фото: @margoritapasha
Маргарита Паша потрапила до мовного скандалу.
Маргарита Паша потрапила до мовного скандалу.
Маргарита Паша потрапила до мовного скандалу.
Маргарита Паша потрапила до мовного скандалу.

Переможниця національного конкурсу краси "Міс Україна" 24-річна харків'янка Маргарита Паша потрапила у гучний мовний скандал.

Перепалка сталася після Insta-stories телеведучої Каті Осадчої, яка брала інтерв'ю у переможниці для передачі "Світське життя".

У публікації Осадча зазначила, що Паша відмовилась спілкуватись українською, тому інтерв'ю не вийде у прямий ефір.

Маргарита вирішила написати пост в Instagram, в якому пояснила свою позицію з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна-2019" Маргарита Паша відверто розповіла про пластичні операції

"Я хочу поставити крапку в цьому штучно вами роздутому скандалi з приводу української мови і мого ставлення до неї. Офіційно заявляю, що всі повідомлення про мою відмову спілкуватися українською чи російською мовою є абсолютною брехнею. Я добре володію обома мовами. У випадку з інтерв'ю для Катерини Осадчої - у цей день я відмовилася його давати з єдиної причини - погане самопочуття та перевтома", - прокоментувала Паша.

За словами Міс Україна, щодня переможниця прокидається о четвертій ранку та з 6:00 відвідує ранкові шоу, дає інтерв'ю, бере участь у фотосесіях та є гостею численних заходів.

"Зараз у мене немає часу на сон, немає часу на саму себе. Зараз я вся віддана роботі для моєї країни та її народу. Тому щиро прошу зрозуміти, що я така ж людина, як і ви. У мене також є свої почуття й емоції. Зрештою, у мене є мій організм, який вже ледве витримує ті навантаження, які звалилися на нього. Перш ніж вішати на людей ярлики, подумайте про наслідки", - підсумувала переможниця.

Користувачі мережі неоднозначно прийняли пост Маргарити.

"Щоб бути собою у шоу-бізнесі, потрібно бути сильним духом", "Не думаю, що "пєрєутомлєніє" якось впливає на рідну мову", "Схоже на нікчемне виправдання", "Якась вульгарна, це не наша міс, а пошарпана жінка", "Я сподівався, що світ почує нашу міс українською мовою", "Все правильно сказала, так їх - українських нацистів".

24-річна Маргарита Паша з Харкова 12 вересня перемогла в конкурсі "Міс Україна-2019". Отримала 400 тис. грн і право представляти державу на міжнародному конкурсі "Міс світу", який відбудеться у грудні в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Відмовилась говорити українською: "Міс Україна" Маргарита Паша потрапила до гучного скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути