четвер, 25 жовтня 2012 18:06

Батько Джесіки Сімпсон зізнався, що він гей

Батько Джесіки Сімпсон зізнався, що він гей
Кажуть, артистка просто не може повірити в те, що це правда Фото: rumenews.com

Справжній скандал вибухнув в сім'ї популярної виконавиці і акторки Джессіки Сімпсон. Її 54-річний батько Джо Сімпсон заявив, що є геєм, а його дружина Тіна подала на розлучення.

Можна тільки уявити шок Джесіки Сімпсон та її матері Тіни, коли батько сімейства, баптистський священик, психолог та менеджер Джо Сімпсон заявив привселюдно про те, що є геєм. Кажуть, артистка просто не може повірити в те, що це правда.

"Джесіка не здогадувалася, що її батько гей, на це не було ані найменшого натяку. Для неї, як і для її матері та сестри, ця новина стала справжнім шоком. Однак Джессіка не відвернеться від батька: вона має потребу в ньому. Крім того, він її менеджер", - цитує близького друга популярної артистки StarHit.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Сімпсон зважилась на ліпосакцію

Але невідомо, що більше має потрясти бідну Джесіку: те, що її батько гей або рішення Тіни розлучитися. Мати співачки подала на розлучення з чоловіком. І це після 34 років спільного життя. Кажуть, Тіна прийняла це рішення ще місяць тому. Однак Тіна назвала причиною для розлучення "розбіжності і конфлікт особистостей". Крім того у пари є спільно нажите майно, яке їм належить поділити.

Зараз ви читаєте новину «Батько Джесіки Сімпсон зізнався, що він гей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути