четвер, 22 вересня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Осадча й Полякова обрушилися гнівом на РФ: "Не народ, а мотлох"
3

Співачка Оля Полякова й телеведуча Катерина Осадча гнівно відреагували на протести в Російській Федерації.

Після оголошення часткової мобілізації росіяни вирушили на мітинги ввечері того ж дня. У мережі опублікували чимало роликів з протестів. Однак Осадча переконана, що українцям їх показувати не треба.

"Не перепощуватиму жалюгідні марші й протести. На болотах вийшли кричати "нет войне" тільки, коли їхній улюблений керівник вирішив до нас відправити на екскурсію. Тобто раніше протестувати не було проти чого? Фу… Бридко. Низько. Не народ, а мотлох", – написала Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колапс на грузинському кордоні – як росіяни тікають від мобілізації

Також телеведуча додала, що молодь РФ тримається доволі лицемірної позиції: протестує не проти війни, а лише проти мобілізації.

Співачка Оля Полякова й телеведуча Катерина Осадча гнівно відреагували на протести в Російській Федерації
Фото: колаж Gazeta.ua
Осадча переконана, що українцям ролики з протестів показувати не треба
Осадча переконана, що українцям ролики з протестів показувати не треба

"А ще та жалюгідна молодь кричала: "Путіна в окопи". Тобто воювати треба, але не тим, хто вийшов на протест, а тим, хто це придумав? Хтось у тій країні має розум? Якесь суцільне дно. І без варіантів – підсилюватимуть виробництво великих пластикових пакетів. На те й заслуговують", – вважає Осадча.

Полякова вирішила показати підписникам короткий ролик з протестів, на якому росіяни кричать "Життя нашим дітям". Це її обурило.

"А де ви раніше були? Тільки коли вас, росіян, це зачепило особисто, і страх за діточок змусив вас нарешті вийти на вулицю. І ви тепер кричите. А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя не було потрібне?" – заявила Полякова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Після оголошення президентом РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації в Росії розпочалися протести. Росіяни вийшли на мітинги в Москві й Санкт-Петербурзі 21 вересня.

У Москві протестувальники зібралися на Старому Арбаті. Їх одразу оточила поліція. Москвичі скандували: "Ні війні", "Путіна – в окопи!". У двох містах затримали понад 100 протестувальників.

Зараз ви читаєте новину «Осадча й Полякова обрушилися гнівом на РФ: "Не народ, а мотлох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути