четвер, 27 жовтня 2011 10:44

Орландо Блум носив за своєю дружиною сумку під час прогулянки

Орландо Блум показав себе справжнім джентльменом. 34-річний актор був помічений в Нью-Йорку в компанії своєї дружини Міранди Керр. Прогулюючись по Манхеттену, зірка "Піратів Карибського моря" люб'язно ніс сумочку своєї дружини, пише The Daily Mail.

Крім жіночого аксесуару Орландо ніс напівпорожню пляшку з сумішшю з відомого магазину для здорового харчування One Lucky Duck, яку йому віддала Міранда.

Блум виглядав дуже привабливо в чорних джинсах, куртці та кросівках. Намагаючись залишитися непоміченим, актор натягнув на голову капюшон. Його дружина виглядала не менш стильно в синіх джинсах, високих по коліно чоботях і сірому піджаку.

Видання зазначає, що Блум не єдиний коханий чоловік в житті 28-річної супермоделі. Днями Керр була помічена папараці в Нью-Йорку зі своїм сином. 10-місячний малюк не давав Міранді зосередитися на розмові з друзями, так як постійно намагався вихопити сонячні окуляри з рук матері. Натомість модель почала лоскотати сина і вони обидва весело сміялися.

Маленький Флінн виглядав просто чарівно у смугастому комбінезоні.

Прогулянку з сином модель влаштувала відразу після зйомок для різдвяного каталогу Victoria's Secret, де вона продемонструвала свого йоркширського тер'єра Френкі.

Зараз ви читаєте новину «Орландо Блум носив за своєю дружиною сумку під час прогулянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути