четвер, 05 жовтня 2017 17:35

Open Kids позмагались в танцях з брутальними хлопцями

Автор: Прес-служба
 

Український гурт Open Kids презентував свою нову спільну роботу з музичним бойз-бендом Nebo5 на сингл "Поколение танцы".

"Цей кліп мега-танцювальний. У нас такі круті образи, що ми самі були в шоці від того, як нас показали в самій роботі. Над нашим стилем і постановками працювала дуже велика команда, а сама підготовка тривала близько 3-х місяців, а то й більше", - коментують вихід роботи учасниці групи.

Над хореографією і постановками в кліпі працювало кілька хореографів, а в зйомках взяли участь кращі танцюристи діти і підлітки з усієї України. Вік наймолодшого стартував від шести років. Всього в зйомках взяли участь 200 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські артисти-підлітки збирають мільйони переглядів в YouTube

Режисером цієї роботи вперше виступив продюсер групи Юрій Петров.

"Я бачу те, що хотілося б зняти і показати глядачеві. Цього разу я вирішив сам втілити задумане. Готувалися ми, звичайно, дуже довго і ретельно. Так само ця робота важлива для нас ще тим, що вперше ми заявимо наш новий музичний проект Nebo5. Він абсолютно резонує з Open Kids, і саме це ми і покажемо в самому кліпі", - сказав Петров.

Автор: Прес-служба
 

Сюжет кліпу побудований на протистоянні двох банд - хлопці проти дівчат, які символізують різні субкультури.

"Ми взяли участь в мега-крутому танцювальному батлі. Підготовка була складною, з урахуванням, що у всіх вранці школа, а ввечері біжиш на тренування тривалістю від чотирьох годин. Працювали і тренувалися важко, а на самих зйомках, танцюючи 24 години поспіль, вже майже валилися з ніг", - прокоментували свою участь в зйомках учасники бойз-бенду Nebo5.

Зараз ви читаєте новину «Open Kids позмагались в танцях з брутальними хлопцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути