Ексклюзиви
пʼятниця, 21 січня 2022 01:45

Онуфрійчук з коханим в однакових сорочках побували на сафарі: захопливі фото
9

Телеведуча 36-річна Іванна Онуфрійчук з чоловіком-бізнесменом Алмазом полетіли на відпочинок в Африку. Після Мальдів і Франції пара вирішила продовжити відпустку в Кенії.

Як зізналася ведуча "Танців із зірками", це була її мрія. Окрім чоловіка, з нею проводять час його сестра та подруга. Днями вони побували на сафарі. Яскравими фото Онуфрійчук ділиться в Instagram.

"Пригоди починаються. Так давно я мріяла про сафарі Африкою і така щаслива, що саме зараз ми сюди приїхали", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крук покрасувалася в мінібікіні й назвала "ворогів" нашого тіла

Компанія вже встигла поснідати із шампанським у савані, після чого насолоджувалася сафарі на авто. Вони зустріли гіпопотамів, левів, буйволів, зебр, слонів та леопарда.

Телеведуча Іванна Онуфрійчук разом з чоловіком-мільйонером Алмазом насолоджуються відпочинком у Кенії
Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk
Зірка побувала на сафарі
Зірка побувала на сафарі
Зірка побувала на сафарі
Онуфрійчук відпочиває з подругою, коханим та його сестрою

"За межі авта виходити категорично заборонено. Тварина сприймає автомобіль як іншу тварину. Як тільки вона відокремить вас від машини, ви стаєте для нього маленькою беззахисною мавпочкою. А для хижака - потенційним сніданком чи обідом", - поділилася ведуча.

Подружжя обрало стильний family look та з'явилося в однакових пісочних сорочках з принтом жирафів.

Онуфрійчук опублікувала інтригуючий допис після обвинувачень артистки Тіни Кароль. Днями співачка розкрила в одному з інтерв'ю, що та нібито купила місце в шоу "Танці з зірками".

Онуфрійчук з чоловіком-мільйонером Алмазом вирушили в медовий місяць. Пара, яка офіційно розписалася в Україні 11 листопада, проводить відпустку на Мальдівах. Звідти ведуча показала фото, на якому позує в білому бікіні. Влаштувала фотосесію на тлі моря.

Зараз ви читаєте новину «Онуфрійчук з коханим в однакових сорочках побували на сафарі: захопливі фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути