пʼятниця, 24 травня 2019 17:01

Оля Полякова збирається йти в політику

Оля Полякова збирається йти в політику
Полякова зробила неочікувану заяву. Фото: Instagram

Співачка Оля Полякова розповіла, що збирається в політику. Про це згадала в інтерв'ю журналу "Отдохни". Фотографію обкладинки глянцю вона опублікувала в Instagram. Під світлиною розміщений підпис: "Оля Полякова решила всерьез заняться политикой".

"Так, в моєму житті сталося багато нового, і про все по порядку я відверто розповіла в інтерв'ю "Отдохни". Про політику, підтримці ідеальної фігури, зйомки в "Свінгерах", майбутніх стадіонних шоу "Королева ночі" в цьому році і багато іншого", - написала Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова тепер рекламує морозиво

Користувачі відреагували по-різному на таку заяву.

"Дуже розумна і тямуща між іншим, зможе дати фору багатьом нашим дідуганам-політикам", "Яка політика? Політсила? "Поющие губошлепки"?", "Ось за Олю я голосувати буду. А не за цей набрід", "О ні, тільки не політика", "Пающіє труси" вже в політику? Тому так і живемо", "Оля - міністр культури?", "Оль, а ти куди? Нафіг тобі та політика?" - прокоментували підписними співачки.

У День матері співачка Оля Полякова зворушила мережу архівним знімком. Суперблондинка опублікувала в Instagram фото із мамою. На ньому співачці 1 рік та 7 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова збирається йти в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути