понеділок, 26 березня 2018 16:03

Оля Полякова стала брендом

Оля Полякова стала брендом
Оля Полякова запатентували власне ім'я Фото: Прес-служба

Співачка Оля Полякова перша в українському шоу-бізнесі монетизує власне ім'я і образ.

Днями Суперблондинка підписала контракт з компанією ART NATION, яка займається управлінням брендами. Таким чином Полякова буде заробляти не тільки на власному голосі і концертах, але також імені і образі.

На Заході практика того, що ім'я селебрітіз - це самостійний бренд - досить популярна. В Україні ж цей ринок тільки розвивається. У яскравому і зухвалому сценічному образі Олі Полякової партнери з ART NATION бачать величезний потенціал для монетизації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник запропонував жінкам взяти участь в підготовці його концерту

"Відмінна новина для мене! Тепер я зможу пробратися в ваші будинки і квартири не тільки через телевізор і радіо, а й через найрізноманітніші товари широкого споживання. А це і одяг, і продукти харчування, і іграшки! Хіба це не чудово, коли артист , щоб заробити на свій шматочок хліба з маслом, не обов'язково повинен кидати сім'ю і їхати через всю Україну на концерт. До речі, масло Олі Полякової теж треба випускати. За моїм рецептом! ", - прокоментувала нову співпрацю Полякова.

Оля Полякова - перша зірка українського шоу-бізнесу, яка уклала подібний контракт. Презентація проекту відбулася 22 березня в конференц-холі Оазис, в рамках бізнес-форуму Brand Licensing Day 2018.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова стала брендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути