середа, 07 червня 2017 13:49

Оля Полякова розцілувала 10 тис. дітей
10

Оля Полякова
Фото: Прес-служба
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова вразила результатами всеукраїнського концертного туру "Я люблю вас".

Співачка завершила один з найбільш масштабний концертний турів серед українських артистів по країні, залишивши позаду 60 міст і виступивши перед більш 80 тисячами глядачів з різних куточків України.

Оля Полякова встановила особистий рекорд, давши 66 концертів в рамках одного гастрольного туру, виступаючи в багатьох містах зі своїм шоу по два рази за день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішна Оля Полякова вразила східними танцями в новому кліпі

Оля Полякова подолала понад 22,5 тисяч кілометрів в дорозі, провела більше 132 годин на сцені, виконавши 94 пісні на "біс", і залишила тисячі автографів на пам'ять і поцілувавши 10 тисяч дітей зі сцени.

У кожне місто співачка привезла 15 тонн обладнання, 24 квадратних метра екранів і використовувала понад 150 кілограми метафан, які допомогли Полякової організувати незабутнє шоу.

За час концертного туру музикантами співачки було стерто 138 медіаторів і зламано 90 барабанних паличок. А самій Суперблондинка, незмінно вражаючою глядачів розкішними костюмами, довелося замінити 4,5 тисячі каменів Swarovski на нарядах і головних уборах.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова розцілувала 10 тис. дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути