Ексклюзиви
середа, 17 травня 2017 17:13

Розкішна Оля Полякова вразила східними танцями у новому кліпі
14

Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова

Сьогодні Оля Полякова презентує кліп на трек "Номер один", який став головним хітом всеукраїнського туру співачки "Я люблю вас".

У новому відео Полякова представляє посібник ідеальної жінки і на власному прикладі демонструє, як застосувати його в життя. У нерівному бою за чоловіка мрії на допомогу Полякової приходить відомий психолог Наталія Холоденко.

За словами Наталії, яка зіграла в кліпі роль фахівця в своїй же професії, для неї такий досвід був стресом:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова приміряла сексуальний образ жінки-кішки

"Для мене цей кліп - міні-тренінг, який в гумористичній формі показує, як ми ідеалізуємо відносини і часто шукаємо в одному чоловікові занадто багато несумісних якостей. Це мій перший досвід в подібного роду зйомках, і я дуже переживала. До речі, я вперше приміряла на себе образ блондинки ", - говорить Наталія Холоденко.

Сама ж Полякова у властивій для себе іронічній манері коментує нову відеороботу так:

"З Полякової поведешся - блондинкою станеш, - і додає, - в нашій шестихвилинної історії я виліковую від неврозу ідеальних чоловіків".

Артистка в кліпі постає в різних і сміливих іпостасях. На цей раз знаменитість приміряє на себе вісім образів, шість з яких - абсолютно нові для співачки. Східна спокусниця, жінка-кішка, відчайдушна домогосподарка, амазонка, фітоняшка і бебі-долл.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна Оля Полякова вразила східними танцями у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути